Bütçe
4000

Veloctyz

Çalışkan
Selam yakın zamanda bir hazır sistem alacağım. Hazır sistemin kendinde Deepcool kasa var ama V12 V5 her neyse o gibi konulardan çok kötü olunduğu söylenmiş. Ben de yükseltmeye karar verdim elde 2 seçenek var.

1:MSI MAG FORGE M100A D60
2:Antec nx290

Yanlış değilsem ikisinin de PSU aynı, ancak burada MSI olan kasa çok küçük. Kart hava alamıyor gibi yorumlar gördüm. Antec de hiç ismini bile duymadığım bir marka.

Sizce hangisi daha iyidir? İkisi de mesh zaten, toz filtreleri de aynı yerde. Hangisini tercih etmeliyim?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam maledef hazır sistem oldugu için şu an bir diğer forumdan aldıgım tavsiye ile 5 seçenek oldu 2'si attıpı MSI ve antec onların PSU kötüymüş elde şu 3 seçenek var sizce hangisi deepcool antec corsaır couager sizce hangisi?

DeepCool ve couagerin içerisindeki PSU'lar hakkında pek bir bilgim yok fakat CX650 alınır.
@Oreki hocam benden daha bilgili aktif olduğunda en iyisini önerir.

Kasa hakkında bilgim yok. Içerisinde ya Pylon 650W ya da Probe 650W olmalı, zannımca Probe 650W olma ihtimali daha yüksek ki öyleyse üstteki CX650 (Tebilon'da satıldığı için gri etiketli olabilir) daha iyi bir seçenek.