The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 805 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 558 16 Mart 2026 #1 Oyunun sunucularının kapandığını biliyorum, şimdi de kütüphaneden kaldırmışlar. Live service kurbanı bir oyun daha raflara kaldırıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Oyunun sunucularının kapandığını biliyorum, şimdi de kütüphaneden kaldırmışlar. Live service kurbanı bir oyun daha raflara kaldırıldı.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 5 Beğeniler 1.569 Yer İstanbul 16 Mart 2026 #2 The Semih dedi: Eki Görüntüle 233400 Oyunun sunucularının kapandığını biliyorum, şimdi de kütüphaneden kaldırmışlar. Live service kurbanı bir oyun daha raflara kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Oyun daha önce ücretli mi satılmıştı? Oyuna dair bilgim yok, merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
The Semih dedi: Eki Görüntüle 233400 Oyunun sunucularının kapandığını biliyorum, şimdi de kütüphaneden kaldırmışlar. Live service kurbanı bir oyun daha raflara kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Oyun daha önce ücretli mi satılmıştı? Oyuna dair bilgim yok, merak ettim.
Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 16 Mart 2026 #3 Mr. Falcon dedi: Oyun daha önce ücretli mi satılmıştı? Oyuna dair bilgim yok, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet. Eski bayağı ama sunucuları daha geçen aylarda kapandı. EA'in harcadığı oyunlardan biri. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Mr. Falcon dedi: Oyun daha önce ücretli mi satılmıştı? Oyuna dair bilgim yok, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet. Eski bayağı ama sunucuları daha geçen aylarda kapandı. EA'in harcadığı oyunlardan biri.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 5 Beğeniler 1.569 Yer İstanbul 16 Mart 2026 #4 Rogue dedi: Evet. Eski bayağı ama sunucuları daha geçen aylarda kapandı. EA'in harcadığı oyunlardan biri. Genişletmek için tıkla... Hikâye modu olmasına rağmen kaldırılmışsa çok saçma. Ücret iadesi veya kupon kodu benzeri bir şey vermeleri lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Rogue dedi: Evet. Eski bayağı ama sunucuları daha geçen aylarda kapandı. EA'in harcadığı oyunlardan biri. Genişletmek için tıkla... Hikâye modu olmasına rağmen kaldırılmışsa çok saçma. Ücret iadesi veya kupon kodu benzeri bir şey vermeleri lazım.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 16 Mart 2026 #5 Mr. Falcon dedi: Hikâye modu olmasına rağmen kaldırılmışsa çok saçma. Ücret iadesi veya kupon kodu benzeri bir şey vermeleri lazım. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık oyun(du) + hikaye live service odaklıydı hatta yoktu bile denebilir. Eski bir oyun olduğu için ücret iadesi olmaması normal.
Mr. Falcon dedi: Hikâye modu olmasına rağmen kaldırılmışsa çok saçma. Ücret iadesi veya kupon kodu benzeri bir şey vermeleri lazım. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık oyun(du) + hikaye live service odaklıydı hatta yoktu bile denebilir. Eski bir oyun olduğu için ücret iadesi olmaması normal.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 399 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 16 Mart 2026 #6 Şaşırmayın, artık oyun 7 senelik olduğu için para vermezler geri.
KS KS The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 805 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 558 16 Mart 2026 #7 Mr. Falcon dedi: Oyun daha önce ücretli mi satılmıştı? Oyuna dair bilgim yok, merak ettim. Genişletmek için tıkla...
Mr. Falcon dedi: Oyun daha önce ücretli mi satılmıştı? Oyuna dair bilgim yok, merak ettim. Genişletmek için tıkla...