Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Star Wars Jedi: Survivor'ı ilk çıktığında almıştım, fakat 20 dakikada sistemimi RAM olarak tıkadığı için sinirlenip iade etmiştim. Ayrıca oyunun optimizasyonu da çok kötüydü. Fakat bunların bir nedeni de oyunda Denuvo Anti-Tamper bulunmasıydı.

Dün EA, Star Wars Jedi: Survivor için Patch 9'u yayınladı. Bu güncelleme PC için yayınlandı, konsol tarafında yok. Ağırlıklı olarak oyunun optimizasyonunu iyileştirmek için yayınlandı. Fakat güncelleme notlarındaki en önemli madde bu:

1726241027328.webp

Resimde de görebileceğiniz gibi Denuvo Anti-Tamper artık oyundan tamamen kaldırıldı. Yani oyun artık daha performanslı çalışacak ve CPU kullanımı daha iyi olacak.

Herhalde benim de bu oyunu oynama zamanım gelmiş, ben en iyisi para biriktirip şu oyunu alıp oynayayım. Ne de olsa GTX 1660 Super ekran kartımdan kurtuluyorum. :)

Sürüm notlarını okumak isterseniz link:

Siz bu Star Wars Jedi: Survivor güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani satın alıp indirip iade ederseniz .exe’den oynamaya devam edebilirsiniz. Yatırım tavsiyesi degildir.
EA oyunları için pek geçerli değil bu durum. EA oyunları Denuvo'ya ek olarak EA'nin aktivasyon sistemini de kullanıyor. Fakat asıl performansı yaralayan Denuvo idi.

Ayrıca merak ediyorum, Denuvo kaldırıldığı için oyun sonunda kırılacak mı? Çünkü bu oyun hiç kırılmadı diye biliyorum.

EA oyunları için pek geçerli değil bu durum. EA oyunları Denuvo'ya ek olarak EA'nin aktivasyon sistemini de kullanıyor. Fakat asıl performansı yaralayan Denuvo idi.

Ayrıca merak ediyorum, Denuvo kaldırıldığı için oyun sonunda kırılacak mı? Çünkü bu oyun hiç kırılmadı diye biliyorum.
Geldi bile. Korsan camiasında tek sorun Denuvo şu an da. Öbür DRM'ler fıs.

Biraz önce yarım saat oynadım, dün torrentten indirmiştim. Optimizasyonu falan iyi gibi herhangi bir sıkıntı görmedim.

Bu Denuvo sistemini de anlamıyorum. Oyunu parayla satın alan oyuncuları da küstürüyorlar. Oyunun iyiyse zaten bir şekilde satılır, korsan oynayanların çoğunluğu imkanı olmayanlar oluyor.

Geçen hogwards legacy satın aldım, acaba crac'mi oynamalıyım diye düşündüm. Denuvo optimizasyon açısından hiç de iyi değil.

@Ehwenisher, orijinal oyun satın alanları da oyundan küstürüyor. Ne gerek var buna? Batacak olsa Cyberpunk, Witcher gibi oyunlar batardı. Witcher uzun süre bedava fiyattan satıldı. Battı mı firma? Elbette batmadı.

Bu Denuvo sistemini de anlamıyorum. Oyunu parayla satın alan oyuncuları da küstürüyorlar. Oyunun iyiyse zaten bir şekilde satılır, korsan oynayanların çoğunluğu imkanı olmayanlar oluyor.
Ben genelde oyunu torrentten indirir oynarım. Eğer oyun harbi sararsa beni, indirimde oyunu satın alır birkaç kez de oyunu öyle bitiririm. Yani dediğiniz gibi oyun zaten iyiyse kişi bir şekilde indirim bekler ya da beklemez oyunu alır.