Max Caulfield
Üstün
Merhaba arkadaşlar. Star Wars Jedi: Survivor'ı ilk çıktığında almıştım, fakat 20 dakikada sistemimi RAM olarak tıkadığı için sinirlenip iade etmiştim. Ayrıca oyunun optimizasyonu da çok kötüydü. Fakat bunların bir nedeni de oyunda Denuvo Anti-Tamper bulunmasıydı.
Dün EA, Star Wars Jedi: Survivor için Patch 9'u yayınladı. Bu güncelleme PC için yayınlandı, konsol tarafında yok. Ağırlıklı olarak oyunun optimizasyonunu iyileştirmek için yayınlandı. Fakat güncelleme notlarındaki en önemli madde bu:
Resimde de görebileceğiniz gibi Denuvo Anti-Tamper artık oyundan tamamen kaldırıldı. Yani oyun artık daha performanslı çalışacak ve CPU kullanımı daha iyi olacak.
Herhalde benim de bu oyunu oynama zamanım gelmiş, ben en iyisi para biriktirip şu oyunu alıp oynayayım. Ne de olsa GTX 1660 Super ekran kartımdan kurtuluyorum.
Sürüm notlarını okumak isterseniz link:
www.ea.com
Siz bu Star Wars Jedi: Survivor güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dün EA, Star Wars Jedi: Survivor için Patch 9'u yayınladı. Bu güncelleme PC için yayınlandı, konsol tarafında yok. Ağırlıklı olarak oyunun optimizasyonunu iyileştirmek için yayınlandı. Fakat güncelleme notlarındaki en önemli madde bu:
Resimde de görebileceğiniz gibi Denuvo Anti-Tamper artık oyundan tamamen kaldırıldı. Yani oyun artık daha performanslı çalışacak ve CPU kullanımı daha iyi olacak.
Herhalde benim de bu oyunu oynama zamanım gelmiş, ben en iyisi para biriktirip şu oyunu alıp oynayayım. Ne de olsa GTX 1660 Super ekran kartımdan kurtuluyorum.
Sürüm notlarını okumak isterseniz link:
STAR WARS Jedi: Survivor™ Patch Notes
查看《星球大战 绝地:幸存者》针对 PC、PlayStation 5 和 Xbox Series X/S 的最新更新。
Siz bu Star Wars Jedi: Survivor güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?