Anti-virüs kullanmaya gerek var mı?

Anti-virüs kullanmaya gerek var mı?

• Evet

• Delikanlı adam anti-virüs kullanmaz moruk :)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Erkek adam anti virüs kullanmaz. Bilgisayarı kullanma şekline bağlı.

Sisteme ve kullanimina ve kullanacagin guvenlik cozumune bagli olarak degisir. A-V kullanmazsan aninda zararli bulasacak diye bir sey yok.

Erkek adam anti virüs kullanmaz. Bilgisayarı kullanma şekline bağlı.
Ne alaka? Bilgisayarı erkek kullanınca virüsler "bu erkek biz gelmeyelim" mi diyorlar?

Windows kullanıyorsanız evet. Gelişmiş bı paket değil de Kaspersky Free gibi bı meret işinizi gayet görür.
Ben de Kaspersky önerebilirim, her ne kadar antivirüs kullanmayı tercih etmesemde hem hafif hem de gayet ucuz.

Hiç kullanmadım. Çoğu zamanımda da korsan takıldım, saçma, eksantrik şeyler indirdim. Sadece 1 kere patladım. Bilinçli iseniz pek gerek yok.

OS ile birlikte gelen güvenlik korumasını kapatmamak gerek, bilinçli kullanıcı için yeterli.

Önünüze gelen her siteden korsan bir şey yüklemiyorsanız ve reklam engelleyici kullanıyorsanız gerek yok.

Ayrıca bunun delikanlılıkla alakası yok o şıkkı da çözemedim.
O işin esprisi hocam. Ben yıllık anti-virüs programına para veremediğimden (en azından şu an için) Microsoft Defender kullanıyorum ama mümkün mertebe de indirdiğim ve tıkladığım şeylere dikkat edip, korsan oyun oynamıyorum.

Korsan oyuna illaha yöneliyor insan çünkü oyunlar çok pahalı. Ama benim için sorun olmuyor, ben bi Genshin Impact, Honkai: Star Rail bir de Valorant oynuyorum derdim olmuyor. Kaspersky ile geziniyorum. Zamanında bilgisayarım ile 4 yıllık lisans gelmişti 3 yıllık var hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…