Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Sisteme ve kullanimina ve kullanacagin guvenlik cozumune bagli olarak degisir. A-V kullanmazsan aninda zararli bulasacak diye bir sey yok.
Astronotarda
Üstün
Ne alaka? Bilgisayarı erkek kullanınca virüsler "bu erkek biz gelmeyelim" mi diyorlar?Erkek adam anti virüs kullanmaz. Bilgisayarı kullanma şekline bağlı.
Ben de Kaspersky önerebilirim, her ne kadar antivirüs kullanmayı tercih etmesemde hem hafif hem de gayet ucuz.Windows kullanıyorsanız evet. Gelişmiş bı paket değil de Kaspersky Free gibi bı meret işinizi gayet görür.
Ne alaka? Bilgisayarı erkek kullanınca virüsler "bu erkek biz gelmeyelim" mi diyorlar?
Şakasına yazdım onu.
Astronotarda
Üstün
Bir ara bunu ciddi yazanlar vardı ondan gerildim pardon. Adam sonra tüm kredi kartlarını çaldırdı orası ayrı.
O işin esprisi hocam. Ben yıllık anti-virüs programına para veremediğimden (en azından şu an için) Microsoft Defender kullanıyorum ama mümkün mertebe de indirdiğim ve tıkladığım şeylere dikkat edip, korsan oyun oynamıyorum.Önünüze gelen her siteden korsan bir şey yüklemiyorsanız ve reklam engelleyici kullanıyorsanız gerek yok.
Ayrıca bunun delikanlılıkla alakası yok o şıkkı da çözemedim.
Astronotarda
Üstün
Korsan oyuna illaha yöneliyor insan çünkü oyunlar çok pahalı. Ama benim için sorun olmuyor, ben bi Genshin Impact, Honkai: Star Rail bir de Valorant oynuyorum derdim olmuyor. Kaspersky ile geziniyorum. Zamanında bilgisayarım ile 4 yıllık lisans gelmişti 3 yıllık var hala.O işin esprisi hocam. Ben yıllık anti-virüs programına para veremediğimden (en azından şu an için) Microsoft Defender kullanıyorum ama mümkün mertebe de indirdiğim ve tıkladığım şeylere dikkat edip, korsan oyun oynamıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-