zarardankar

Çalışkan
antiX Linux kurulumu esnasında bu hatayı alıyorum. Geçen günlerde MX Linux kurulumunda da almıştım bu hatayı o zaman umursamayıp devam ettim. Bu hata tam olarak nedir düzeltmek için ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• hata.webp
    hata.webp
    19 KB · Görüntüleme: 95
antiX Linux kurulumu esnasında bu hatayı alıyorum. Geçen günlerde MX Linux kurulumunda da almıştım bu hatayı o zaman umursamayıp devam ettim. Bu hata tam olarak nedir düzeltmek için ne yapmam lazım?
Bu duzeltilemez. Diskinizde fiziksel olarak bir hasar var ve bu konuda size ileriki zamanda sorun yasayabilirsiniz diye uyari yapiyor.
5 sektor cok degil gibi fakat sorun yaratabilir ileride (belki de simdi, sansiniza bagli).
Edit: 77 sektor sanirim, korkabilirsiniz :(

Son düzenleme:
Hocam devam edip kurulumu yaptım sonra yeniden başlattım. Siyah ekran tire hatasını verdi. Bir süre hiçbir şey yapmadan bekledim bir anda açıldı. Açılınca ben de güncellemeleri yaptım ve NVIDIA sürücüsünü kurdum. Tekrar yeniden başlattım .Bu sefer welcome to GRUB diye bir ekranda takılı kaldı ve bu sefer bekleyince de geçmiyor. Bu hata da HDD ile mi alakalı? Daha önce de MX Linux kurduğumda aynı sıkıntıyı yaşadım. Ekran kartı sürücüsünü kurmadan ve güncellemeleri yapmadan önce her şey normaldi.