Detaylar
Kim cevapladı?Tarık Öztürk
Çalışkan
Bence önce antrenmanlarla matematik ve geometriyi olabildiğince hızlı ve anlayarak bitir. Tyt matematik öğrenmek zordur, hem konuyu bilmen hem de yeni nesil denilen soruları öğrenmen gerekiyor. Bunun için önce temelini atman gerekiyor. Bence olabildiğince hızlı (anlamadan değil) bir şekilde 1,2,3,4 bitir.Öncelikle matematiğim sıfır, 4 işlemi biliyordum sadece bu kitabı neredeyse bitirdim. 3 konu kaldı sadece bundan sonra direkt TYT kampına başlayayım mi yoksa 2, 3, 4 kitaplarını da alayım mi?
Cevap yazacak yok herhalde.
Öncelikle matematiğim sıfır, 4 işlemi biliyordum sadece bu kitabı neredeyse bitirdim. 3 konu kaldı sadece bundan sonra direkt TYT kampına başlayayım mi yoksa 2, 3, 4 kitaplarını da alayım mi?
Acil matematiğin ilacından devam et oradan 345 oradan zor bir kaynağa geç. Kolay orta zor olsun. Antrenmanla matematiği oturup 2 haftada bitirirsen oradan acil ilaç serisine başla.
Cheriel
Uzman
Acil matematiğin ilacından devam et oradan 345 oradan zor bir kaynağa geç. Kolay orta zor olsun. Antrenmanla matematiği oturup 2 haftada bitirirsen oradan acil ilaç serisine başla.
Antrenmanlarla matematiğin diğer serilerini almayayim mi hocam.
SF26
Üstün
TYT kampına geç, detaylı rehber forumda mevcut zaten.Öncelikle matematiğim sıfır, 4 işlemi biliyordum sadece bu kitabı neredeyse bitirdim. 3 konu kaldı sadece bundan sonra direkt TYT kampına başlayayım mi yoksa 2, 3, 4 kitaplarını da alayım mi?
Antrenmanlarla matematiğin diğer serilerini almayayim mi hocam.
Gereksiz YKS de öyle sorulmuyor maalesef o YouTube ile başka bir kitaba yönelmelisin bence elinde olan antrenmanı bitir. Sonra kitap değiştir.
Black Plague
Uzman
Öncelikle matematiğim sıfır, 4 işlemi biliyordum sadece bu kitabı neredeyse bitirdim. 3 konu kaldı sadece bundan sonra direkt TYT kampına başlayayım mi yoksa 2, 3, 4 kitaplarını da alayım mi?
Hocam bence vaktiniz varsa 2. kitabı da bitirin öyle geçin. Zaten genelde TYT kamplarında temel atılır. Bence 2 kitapı da bitirdikten sonra orta seviye kitaplara geçin.
Cheriel
Uzman
TYT kampına geç, detaylı rehber forumda mevcut zaten.
Paylasir misiniz rehberi.
SF26
Üstün
Öncelikle belirtmeliyim ki bu rehber Technopat'ta hazırladığımdan çok daha farklıdır, oradaki çok daha amatör ve 2-3 derece öğrencisi dışında başka kimseyle konuşulmadan hazırlanmıştır. Bu rehberde çok daha profesyonel bir ekiple hazırladık.(hazırlıkta yaklaşık 15 kişilik bir derece ekibi ve 2 rehber hocası var, ayrıca derece ekibimizden 2 kişi sonraki seneden itibaren koçluk hizmeti verecekler.)
Şimdi yavaş yavaş sizlere TYT-AYT için hem kaynak hem de hoca tavsiyelerini vermeye başlayalım.
TYT Türkçeyi paragraf ve dil bilgisi şeklinde ayıracağız, bu şekilde eksiklerinizi görme konusunda...
Şimdi yavaş yavaş sizlere TYT-AYT için hem kaynak hem de hoca tavsiyelerini vermeye başlayalım.
TYT Türkçeyi paragraf ve dil bilgisi şeklinde ayıracağız, bu şekilde eksiklerinizi görme konusunda...
- SF26
- kaynak tyt yks
- Forum: ÖSYM Sınavları
Rehber Konu 'Hardcore YKS rehberi'
Baslik dikkat ceksin diye boyle
On postulatlar:
Oyunlar silinecek.
Sosyal medya hesaplari donrulucak.
Gunluk aktivite ve kitap okuma serbest gunluk calisma bittimi cunku bu kisa mesafe kosusu degil uzun mesafe maratonu.
1)Dershane mevzusu:
Konu anlatim icin gereksiz...
- Testo Unit
- yks
- Forum: ÖSYM Sınavları