Cheriel

Uzman
Öncelikle matematiğim sıfır, 4 işlemi biliyordum sadece bu kitabı neredeyse bitirdim. 3 konu kaldı sadece bundan sonra direkt TYT kampına başlayayım mi yoksa 2, 3, 4 kitaplarını da alayım mi?

Cevap yazacak yok herhalde.

Son düzenleme:
Öncelikle matematiğim sıfır, 4 işlemi biliyordum sadece bu kitabı neredeyse bitirdim. 3 konu kaldı sadece bundan sonra direkt TYT kampına başlayayım mi yoksa 2, 3, 4 kitaplarını da alayım mi?

Bence önce antrenmanlarla matematik ve geometriyi olabildiğince hızlı ve anlayarak bitir. Tyt matematik öğrenmek zordur, hem konuyu bilmen hem de yeni nesil denilen soruları öğrenmen gerekiyor. Bunun için önce temelini atman gerekiyor. Bence olabildiğince hızlı (anlamadan değil) bir şekilde 1,2,3,4 bitir.

Acil matematiğin ilacından devam et oradan 345 oradan zor bir kaynağa geç. Kolay orta zor olsun. Antrenmanla matematiği oturup 2 haftada bitirirsen oradan acil ilaç serisine başla.

Hocam bence vaktiniz varsa 2. kitabı da bitirin öyle geçin. Zaten genelde TYT kamplarında temel atılır. Bence 2 kitapı da bitirdikten sonra orta seviye kitaplara geçin.