anon

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Elimde AOC 23.8 24G2ZU 240 Hz monitör mevcut. Az önce oyun oynadığım sırada ekran gitti. Sonrasında bozulmalar ve ekranın yarısında çizgiler çıktı. HDMI, DP, farklı kablo ve portlar denendi sonuç aynı. Bir senedir ürünü kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden satın almıştım. Gayet memnundum güzel bir monitördü. Birden hiçbir şey yokken böyle gitmesi kötü oldu. Nasıl bir yol izlemeliyiz şimdi? AOC yetkili servisi kim? İzmir'de yaşıyorum, burada var mı acaba servisi? Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG20250921030912.webp

IMG20250921030921.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Elimde AOC 23.8 24G2ZU 240 Hz monitör mevcut. Az önce oyun oynadığım sırada ekran gitti. Sonrasında bozulmalar ve ekranın yarısında çizgiler çıktı. HDMI, DP, farklı kablo ve portlar denendi sonuç aynı. Bir senedir ürünü kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden satın almıştım. Gayet memnundum güzel bir monitördü. Birden hiçbir şey yokken böyle gitmesi kötü oldu. Nasıl bir yol izlemeliyiz şimdi? AOC yetkili servisi kim? İzmir'de yaşıyorum, burada var mı acaba servisi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 186663

Eki Görüntüle 186664

Ürünü satın aldığınız platforma yetkili servisin numarasını ve bilgilerini sorarsanız yardımcı olurlar. İzmir'de varsa zaten sizi yönlendirirler. Yoksa'da kargo ile gönderirsiniz.

Monitor kaynakli olduguna emin misin? SS almayi dene, eger SS'te de gozukuyorsa monitor kaynakli olmayabilir.

O gordugun şey isik sizmasi degil, IPS glow.

Tecpro.

Aga SS ne alaka? SS'lik bir durum değil, monitörü aç kapa yaptığında bile veya bir titreşimde bu durumu anlayabilirsin.

Garantisi vardır hâlâ, Hepsiburada üzerinden ulaşmaya çalış. Ayrıca inanılmaz kötü ışık sızması var kamera doğru çektiyse. Onu da söyle.
Işık sızması yok cihazda. Telefon ve gözdeki çekim endeksi farklıdır. Telefonda gözüken o ışık sızması çıplak gözle gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga SS ne alaka? SS'lik bir durum değil, monitörü aç kapa yaptığında bile veya bir titreşimde bu durumu anlayabilirsin.
Ekran karti kaynakli arizalarda da ekranda bu tarz problemler meydana gelebiliyor. Bu sebeple SS aldiginda da gozukuyor mu diye sordum. Dogrudan alakasi var, boyle cok konu gordum monitorde ariza oldugunu sanip sorunsuz cikip GPU'su bozuk cikanlari.
Işık sızması yok cihazda. Telefon ve gözdeki çekim endeksi farklıdır. Telefonda gözüken o ışık sızması çıplak gözle gözükmüyor.
Zaten isik sizmasi degil o, IPS Glow.

Ekran karti kaynakli arizalarda da ekranda bu tarz problemler meydana gelebiliyor. Bu sebeple SS aldiginda da gozukuyor mu diye sordum. Dogrudan alakasi var, boyle cok konu gordum monitorde ariza oldugunu sanip sorunsuz cikip GPU'su bozuk cikanlari.

Zaten isik sizmasi degil O, IPS glow.

Ekran kartlık bir durum yok aga. Çift monitör var. Diğer monitör cam gibi sağlam.

Ben anlamadım konu sahibi monitöründe olan sıkıntıyı görüyor neden halen tartışmalar yaşanıyor ekran kartından olabilir falan hocam gerek var mı sizce ekran zaten gitmiş ölmüş yani?