IceMan

Çalışkan
Merhabalar, geçen ayki indirimlerden 24G42E aldım ölü piksel çıktı iade ettim şimdi de stoğu yok ve bütün ürünlerin indirimi bitti öyle bir şanssızlık yaşadım. Şimdi de 27G42E almayı düşünüyorum ama çoğu kişi 1080p seni çok rahatsız eder diyor ne düşünüyorsunuz? 2K olanı 2 kat fiyatı var o yüzden 1080p istiyorum. Bazıları Fazeon 2k 27 inç al diyorlar o da aynı fiyat 6000 tl civarı ama o markaya güvenemedim. 27 inç 1080p yerine 24 inçe yönelip 24G42E'nin stoğa gelmesini mi bekleyeyim? Pikselleri gözle görürsün çok rahatsız eder diyorlar yoksa direkt alacağım. Bir yere kadar doğru olduğunu düşünüyorum ama 27 inç monitöre çok yakından bakma gereksinimi duyacağımı da düşünmüyorum. Sizce yazı ve görüntü çok mu bulanık olur? Renk olayı konusunda da açıkçası 24 inçle pek farkını göremedim siz ne düşünüyorsunuz? 27 inç alırsam AOC düşünüyorum. Hocam yardımcı olursan çok sevinirim @BerkayZ87

Merhaba, geçen ayki indirimlerden 24G42e aldım ölü piksel çıktı iade ettim şimdi de stoku yok ve bütün ürünlerin indirimi bitti öyle bir şanssızlık yaşadım. Şimdi de 27G42e almayı düşünüyorum ama çoğu kişi 1080p seni çok rahatsız eder diyor ne düşünüyorsunuz? 2K olanı 2 kat fiyatı var o yüzden 1080p istiyorum. Bazıları fazeon 2K 27 inç al diyorlar o da aynı fiyat 6.000 TL civarı ama o markaya güvenemedim. 27 inç 1080p yerine 24 inçe yönelip 24G42E'nin stoka gelmesini mi bekleyeyim? Pikselleri gözle görürsün çok rahatsız eder diyorlar yoksa direkt alacağım. Bir yere kadar doğru olduğunu düşünüyorum ama 27 inç monitöre çok yakından bakma gereksinimi duyacağımı da düşünmüyorum. Sizce yazı ve görüntü çok mu bulanık olur? Renk olayı konusunda da açıkçası 24 inçle pek farkını göremedim siz ne düşünüyorsunuz? 27 inç alırsam AOC düşünüyorum. Hocam yardımcı olursan çok sevinirim @BerkayZ87

Koorui G2421v bak 23.8" 1440p istersen paneli çok iyi ayrıca çok keskin 123 PPI.

24G42e gayet kaliteli bir monitör binde bir ölü piksel çıkabilir oda size denk gelmiş hocam tek sorun 4cof panel kullanılması ama oda çok Ultra ciddi sorun değil.

24g42e yi beklemene gerek yok mag244f alabilirsin.

24G42e yi beklemene gerek yok MAG244F alabilirsin.

244F bazı testlerde kötü renk gamutu veriyor demiştiniz hocam önceden.

244F bazı testlerde kötü renk gamutu veriyor demiştiniz hocam önceden.
Ben de 244f'nin renk konusunda olumsuz görüşlere sahip olduğunu duydum o yuzden istemiyorum. 27G42E hakkında 1080'de gözlerimi pikseller rahatsız eder mi, çok mu belli olur yoksa o kadar etkilemez mi 27G42E'yi o yüzden ilk sırada düşünüyorum eğer ki 1080 çok rahatsız etmeyecekse, çok bulaşıklaştırmayacaksa almak istiyorum @BerkayZ87 hocamın bu konudaki görüşlerini merak ediyorum.

Ben de 244f'nin renk konusunda olumsuz görüşlere sahip olduğunu duydum o yuzden istemiyorum. 27G42E hakkında 1080'de gözlerimi pikseller rahatsız eder mi, çok mu belli olur yoksa o kadar etkilemez mi 27G42E'yi o yüzden ilk sırada düşünüyorum eğer ki 1080 çok rahatsız etmeyecekse, çok bulaşıklaştırmayacaksa almak istiyorum @BerkayZ87 hocamın bu konudaki görüşlerini merak ediyorum.
Dostum rehberi okur musun? Monitörün incelemesini ilk bulup olumsuz yorum yapan bendim zaten. Millet benden gördü olumsuz yorum yapmaya başladı. Yoksa iyi veya kötü olmasından değil. Neden bu monitör için kötü düşündüğümü zaten rehberin son kısmında açıkladım.