AOC 24G42E monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ACN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    aoc

ACN

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki Philips ölü piksel maceramdan sonra monitörü iade ettim. Şimdi biraz bütçe arttırdım ve AOC 24G42E monitörünü almak istiyorum. Şu an 5300 TL. Bu fiyata değer mi?i AOC panellerinde ölü piksel oranı ve politikası nedir? FPS ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum, tatmin edici renk skalası olduğunu söylüyorlar.

Ama monitör alırken artık resmen korkmaya başladım ölü piksel çıkma şansı benim kabusum oldu. Bu model monitörü olan ölü pikselsiz gelen ve ölü piksek çıkmadan kullanmaya devam eden birileri var mı acaba? Bu fiyat bandına daha iyi bir öneriniz varsa görmek isterim.

24G4X modelini kullanıyorum, ölü pikselle karşılaşmadım. Tabi bu tamamen şans işi, hiç belli olmaz. Alternatif olarak Legion R25F-30 modeline de bakabilirsiniz.

aynı panelin pivot modeli galiba değil mi kullandığınız
24G4X modelini kullanıyorum, ölü pikselle karşılaşmadım. Tabi bu tamamen şans işi, hiç belli olmaz. Alternatif olarak Legion R25F-30 modeline de bakabilirsiniz.

Aynı panelin pivot modeli galiba değil mi kullandığınız.

24G4X ile 24G42e farklı monitörler. 24G4X'in panel kalitesi iyi değil, bozulmaya meyilli bir monitör. Görüntü kalitesi iyi bu arada o farklı bir durum.

24G4X ile 24G42e farklı monitörler. 24G4X'in panel kalitesi iyi değil, bozulmaya meyilli bir monitör. Görüntü kalitesi iyi bu arada o farklı bir durum.
hocam sabahtan beri araştırıyorum size dün sormuştum ama bu bütçeye daha uygun f/p bir monitör bulamadım 24G42E olan iyi gibi duruyor. Eğer ölü piksel vs vs gibi bir sorun çıkmazsa rakiplerinin arasında gayet iyi gibi gözüküyor galiba onu alacağım

hocam birde cuf mevzusu çözüldü mü bu monitörün 4 mü 6 mı 8 mi?

Son düzenleme:
@2254 hocam peki attığınız monitör karşılaşma testinde aşağıda görselleri bıraktığım şeklinde bi testte her şey kırmızı çarpı iken bi testte her şey okey çıkmış bu tam olarak ne anlama geliyor testleri bilmediğim için soruyorum. Bir test diğerinden yarım saat sonra yapılmış. Monitör aynı testte bi kötü bi iyi nasıl olabiliyor.

Tamamen aynı model monitör. 24G42E

ve AOC 24G4X ile ilgili baya bir şikayet var umarım aoc aynı yaptığı hatayı yapmamıştır AOC 24G4X sürekli bozuluyormuş
Hâlâ bir bilgi bulamadım.

Dosya Ekleri

• 42121525.webp
    311,8 KB · Görüntüleme: 150
  • 4214215151.webp
    341,7 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:

Kalibrasyon öncesi ve kalibrasyon sonrası test.

Mesela maksimum Delta için önerilen 3 ve daha düşük bir değerken AOC 7.58 çıkmış. Ortalama ise 2.35 çıkmış. Kalibrasyon sonrası renk doğruluğu büyük oranda iyileştiği için ikinci testte ok yazıyor.

peki bu kalibrasyon nasıl yapılıyor monitör bize ulaşınca yapmamız gereken bir şey mi? yoksa tak çalıştır yapmamız yeterli mi açmamız gereken bir ayar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…