AOC 24G42E monitörde 1 ölü piksel sorun olur mu?

atlasrise

Becerikli
Merhaba, İtopya'dan yeni aldığım AOC 24G42E monitörü kurdum ve ölü piksel testi yaptım. Sadece siyah ve mavi renkte gözüken 1 tane ölü piksel var. Bu ölü piksel zamanla çoğalabilir mi? Değişim istemeli miyim? Ölü piksel test sitesindeyken çekmek istedim ancak gözükmedi, CS2'ye girerken net gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Sıfır üründe kusur olmamalı hocam, sağda solda köşede olsaydı çok dikkatinizi çekmiyorsa kalsın denebilirdi ama bu ortada bildiğin. Değişim veya iade. Ben Itopya'dan 1 ay sonra iade ettiğim ürünün parasını alabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ölü pikselde başka çare yok maalesef. Attığım şey en az 10 dakika açık kalsın bu arada. Hemen kapatmayın.
Maalesef ölü piksel sanırsam. Ürünün sayfasında 36 ay garantili olduğu yazıyor. Biraz kullandıktan sonra değişim/iade talep etsem olur mu?

Maalesef ölü piksel sanırsam. Ürünün sayfasında 36 ay garantili olduğu yazıyor. Biraz kullandıktan sonra değişim/iade talep etsem olur mu?
Bana kalırsa yapabiliyorsanız hemen iade/değişim sağlamak daha mantıklı. Bekletmek riskli olabilir. Yine de size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…