Müşteri hizmetleriyle görüşüp değişim isteyeceğim.Bana kalırsa yapabiliyorsanız hemen iade/değişim sağlamak daha mantıklı. Bekletmek riskli olabilir. Yine de size kalmış.
Detaylar
Kim cevapladı?Ölü piksel var ise direk iade isteyin hocam N11'de geçen 1 ila 3 ölü piksel arası 24G42e monitörleri 3500 TL'ye satıyorlardı.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Hermione Jean Granger, Hocam kullandıkça küçüldü gibi biraz sanki. Böyle bir şey mümkün mü?
huseyingokduman
Gelişen
Son durum nedir, iade ettiniz mi? Ben de 2 gün önce aynı modeli aldım sol alt köşe kısmına yakın 1 adet ölü piksel çıktı. İade etmeli miyim? Darbe veya ekstrem bir durum olmadıkça ölü pikselin çoğalmayacağı belirtiliyor.@Hermione Jean Granger, Hocam kullandıkça küçüldü gibi biraz sanki. Böyle bir şey mümkün mü?
14 gün iade süresi geçti hocam o yüzden kullanıyorum. Garanti süresi 3 yıldı sanırım bir sorun olursa garantiye gönderirim diye düşündüm.Son durum nedir, iade ettiniz mi? Ben de 2 gün önce aynı modeli aldım sol alt köşe kısmına yakın 1 adet ölü piksel çıktı. İade etmeli miyim? Darbe veya ekstrem bir durum olmadıkça ölü pikselin çoğalmayacağı belirtiliyor.
huseyingokduman
Gelişen
Ölü pikselde çoğalma gibi durumlar oldu mu? Veya ekstrem sorunlar yaşadınız mı?14 gün iade süresi geçti hocam o yüzden kullanıyorum. Garanti süresi 3 yıldı sanırım bir sorun olursa garantiye gönderirim diye düşündüm.
Yok hocam olmadı. Ölü piksel ilk gün olduğu yerde var sadece. İlk zamanlar kafama takıyordum ama zamanla gözüm alıştı artık aldırış etmiyorum. Başka bir sorun yaşamadım.Ölü pikselde çoğalma gibi durumlar oldu mu? Veya ekstrem sorunlar yaşadınız mı?
huseyingokduman
Gelişen
İade etme şansım var ama aynı modeli yeniden alamıyorum satıcı ve fiyatlandırma değiştiği için. İade edip Vatan şubesinden piksel testi kontrolüyle Asus'un 210Hz 2K monitörünü almayı düşündüm fakat bu sefer de bazı kullanıcılar Vatan'da test yaptırmasına rağmen evde bir süre sonra sorunların ortaya çıkabildiğinden bahsetti. Açıkçası riske atmaya değer mi bilemedim. Ekranın rahatsız etmeyen kısmında 1 adet ölü piksel olması göz ardı edilebilir mi sizce?Yok hocam olmadı. Ölü piksel ilk gün olduğu yerde var sadece. İlk zamanlar kafama takıyordum ama zamanla gözüm alıştı artık aldırış etmiyorum. Başka bir sorun yaşamadım.
Değişim istediğinizde ellerinde ürünün kendisi yoksa daha üst segment bir model göndermeleri gerekiyor diye biliyorum. Başka bir ürün aldığınızda onda bir sorun olmayacağının garantisi yok maalesef. Rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Mesela bendeki açık renkte hiç gözükmüyor, sadece koyu renklerde gözüküyor. Ölü pikselin yayılması gibi bir durum yok diye biliyorum. Başka bir sorun olursa garantiye yollayabilirsiniz.İade etme şansım var ama aynı modeli yeniden alamıyorum satıcı ve fiyatlandırma değiştiği için. İade edip Vatan şubesinden piksel testi kontrolüyle Asus'un 210Hz 2K monitörünü almayı düşündüm fakat bu sefer de bazı kullanıcılar Vatan'da test yaptırmasına rağmen evde bir süre sonra sorunların ortaya çıkabildiğinden bahsetti. Açıkçası riske atmaya değer mi bilemedim. Ekranın rahatsız etmeyen kısmında 1 adet ölü piksel olması göz ardı edilebilir mi sizce?
huseyingokduman
Gelişen
Bendeki piksel beyaz ekranda kırmızı-pembemsi, yeşil ekranda siyah oluyor. O yüzden sıkışık piksel mi, ölü piksel mi emin olamadım. Sıkışık pikselse düzelme ihtimali oluyormuş.Değişim istediğinizde ellerinde ürünün kendisi yoksa daha üst segment bir model göndermeleri gerekiyor diye biliyorum. Başka bir ürün aldığınızda onda bir sorun olmayacağının garantisi yok maalesef. Rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz. Mesela bendeki açık renkte hiç gözükmüyor, sadece koyu renklerde gözüküyor. Ölü pikselin yayılması gibi bir durum yok diye biliyorum. Başka bir sorun olursa garantiye yollayabilirsiniz.