İade etme şansım var ama aynı modeli yeniden alamıyorum satıcı ve fiyatlandırma değiştiği için. İade edip Vatan şubesinden piksel testi kontrolüyle ASUS'un 210Hz 2K monitörünü almayı düşündüm fakat bu sefer de bazı kullanıcılar Vatan'da test yaptırmasına rağmen evde bir süre sonra sorunların ortaya çıkabildiğinden bahsetti. Açıkçası riske atmaya değer mi bilemedim. Ekranın rahatsız etmeyen kısmında 1 adet ölü piksel olması göz ardı edilebilir mi sizce?

Aydınlıkta bakıyorlar. Eğer piksel çok belirgin değilse haliyle eve gidince çıkyor ve sizde gidip değiştirmek zorunda kalıyorsunuz.
2 gün önce ASUS marka monitör aldım ve eve geldiğimde aynısı başıma geldi. Mağazada aynı monitörden 7 tane daha açtırdım ve ellerinde stok bitti. Daha da ASUS'la işim olmaz sanırım. Samsung'un yeni çıkan bir modeli var, tamam o zaman bunu alayım dedim. Onu da açtılar kontrol ederken onda da panel hatalı çıktı. Para iademi aldım çıktım gittim. Şu an bende monitör bakıyorum fakat diyeceğim o ki, ölü piksel tamamen şans işi ve bence çoğu monitörde var sanırım. Ya da ben çok şanssızım :)