Rehber AOC 24G4X panel bilgisi ve değerlendirme

Hocam bu tam olarak doğru değil. Arkadaşın yüreğine indireceksiniz. Neden bilmiyorum fakat bazı mikrofiber bezler ve temizleyici sıvılar (Su ya da başka bir şey) monitör üzerinde acayip leke ya da sanki çizmişsiniz gibi çizik bırakıyor. Belki monitörün üzerindeki katmandan dolayı böyledir.

@Platon Temiz bir bez ve mümkünse arıtma suyu ile tekrar silin ve yine temiz bir bez ile kurulayın. Düzelecektir.

Ben en uc senaryoyu soyledim, yani yazdigin seyin cozum olmamasi durumu.

@Platon Temiz bir bez ve mümkünse arıtma suyu ile tekrar silin ve yine temiz bir bez ile kurulayın. Düzelecektir.
Açıkçası onu denedim ama maalesef çözüm olmadı. Bu ihtimali düşündüm çünkü sanki ekranın kendisinde sorun yok da, kaplamada sorun varmış gibi hissediyorum. Ekranı temizledikten sonra da gözüme batmaya başlaması bu ihtimali güçlendiriyor, gayet görünebilecek bir şey çünkü. Daha önce görmemiş olmam mümkün değli. Saf su ile temizlemeyi denedim ama geçmedi. Bir de monitörün her yeri böyle, sadece bir kısmında değil. Siz de aynı sorunu yaşadınız ve böyle mi çözdünüz acaba? Ben mi beceremedim tam anlamadım. Bazıları kaplamayı aşındırmış olabilirsin dediler ama sonuçta cam sil sıkmadım yani, normal lcd temizleyici. Bu kadar kolay zarar göremez diye düşünüyorum. ASUS teknik servisine sordum kullanabilirsiniz dediler bir de. Ütü ve akü için yazan saf suyu kullandım, farklı değildir zannediyorum. Bu arada dediğim görüntü sorunu aşağı yukarı şöyle bir şey. Telefonumda daha ağır gözüküyor tabi ama bunun daha az rahatsız etmeyeni, daha hafifi gibi düşünebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…