Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Hayırlı olsun, Medium Overdrive'da kullanmanız en optimumu olacaktır. Strong'da gecikmeniz düşse de Inverse Ghosting dediğimiz olay kendini gösterecektir.
En optimum ayar 180Hz'de Medium'dur.
BFI için ise MBR20 kullanabilirsiniz.
BFI ayarını nasıl yapıyor nerde MBR20 ayarı?Hayırlı olsun, Medium Overdrive'da kullanmanız en optimumu olacaktır. Strong'da gecikmeniz düşse de Inverse Ghosting dediğimiz olay kendini gösterecektir.
Hayırlı olsun, Medium Overdrive'da kullanmanız en optimumu olacaktır. Strong'da gecikmeniz düşse de Inverse Ghosting dediğimiz olay kendini gösterecektir.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ayarları şu anda nasıl kullanıyorsunuz hocam? Overdrive mediumda Fifa 24te çok kötü ghosting oluyor ya da hızlı geçişte görüntü kötüleşiyor.BFI ayarını nasıl yapıyor nerde MBR20 ayarı?
Eki Görüntüle 73894Böyle iyi mi ayarlar clear vision ayarını ne yapayım?
Eki Görüntüle 73895HDR açayım mı color temp ayarı warmdı hangisi daha iyi ben normali seçtim ama srgb daha mı iyidir? Renk genişliği ve renk doğruluğu açısından.
Ayarları şu anda nasıl kullanıyorsunuz hocam? OverDrive mediumda FIFA 24'te çok kötü ghosting oluyor ya da hızlı geçişte görüntü kötüleşiyor.
Hocam ben Adaptive Sync açtım, sRGB modunu açtım otomatik parlaklık düzenleyen ayar dCi idi sanırım o da açık. OverDrive mediumda. Yazılımlarını sildim. Sadece renk sürücüsünü yükledim.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Renk sürücüsü hangisi hocam ve diğerlerini silme sebebiniz nedir?Hocam ben Adaptive Sync açtım, sRGB modunu açtım otomatik parlaklık düzenleyen ayar dCi idi sanırım o da açık. OverDrive mediumda. Yazılımlarını sildim. Sadece renk sürücüsünü yükledim.
https://aoc.com/api/download/18565 indir ve https://aoc.com/api/download/16793 buradaki talimatlara göre kur.Renk sürücüsü hangisi hocam ve diğerlerini silme sebebiniz nedir?
Gerek yok diye sildim ihtiyacın varsa kullan.Renk sürücüsü hangisi hocam ve diğerlerini silme sebebiniz nedir?