Hangisi

• AOC 27G2SPU

Oy: 5 62,5%
  • MSI Optix 2712

Oy: 3 37,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
Neden yalan söyleyeyim? Benim aldığımda şu anlık herhangi bir kusur çıkmadı. Senin alacağında nasıl olur bilemem. Bunlar üretim kaynaklı şeyler, şans işi.
Ben çok araştırdım inceleme videosu izledim, yorum okudum. Konu başlığındaki markalar dışında diğerleri bu fiyat aralığında kusurlu çıkıyormuş galiba. Alayı şikayet ediyordu ama bu iki markanın ürünleri iyiymiş. Ondan dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitorun tasarimina bakmayacaksin, ekranina bakacaksin. Dolayisiyla 27G2SPU almalisin.

G2712'nin tek ustun oldugu yer kontrast iken 27G2SPU'nun ise maksimum parlaklik, renk gamutu, yukseklik ayari, pivot ozelligi, USB Hub ve dahili hoparlor. Tum bu farklari sadece 500 TL karsiliginda edinebiliyorsun. Zaten ergo olmayan monitoru ergo hale getirmenin bedeli bile North Bayou F80 gibi bir aparat almaktan geciyor, onun da fiyatina bakarsan zaten aradaki fark 500 degil 1000 olsa yine kurtariyor.

Monitorun tasarimina bakmayacaksin, ekranina bakacaksin. Dolayisiyla 27G2SPU almalisin.

G2712'nin tek ustun oldugu yer kontrast iken 27G2SPU'nun ise maksimum parlaklik, renk gamutu, yukseklik ayari, pivot ozelligi, USB Hub ve dahili hoparlor. Tum bu farklari sadece 500 TL karsiliginda edinebiliyorsun. Zaten ergo olmayan monitoru ergo hale getirmenin bedeli bile North Bayou F80 gibi bir aparat almaktan geciyor, onun da fiyatina bakarsan zaten aradaki fark 500 degil 1000 olsa yine kurtariyor.
AOC 27G2SPU 5700 TL civarı tükenmiş artık. MSI G2712'i de hiç beğenmedim. Arkadaşımda vardı test ettim. Artık başka bahara alacağım.