Bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz? 27 inç olsun istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?mehmetali 1
Uzman
Karşı çıkacak arkadaslar olacaktır. Bende G4 var ve görüntü netligini sevmiyorum. Ani sağ sol dönüşlerinde nesneler net görünmüyor çok bulanıyor. Overshootsuz response time değeri 10 ms diye biliyorum. İnput lag konusunda sıkıntısı yok gayet responsive. Ama dediğim sıkıntı mevcut.
Karşı çıkacak arkadaşlar olacaktır. Bende G4 var ve görüntü netligini sevmiyorum. Ani sağ sol dönüşlerinde nesneler net görünmüyor çok bulanıyor. Overshootsuz response time değeri 10 ms diye biliyorum. İnput lag konusunda sıkıntısı yok gayet responsive. Ama dediğim sıkıntı mevcut.
O kadar kararsız kaldım ki Samsung mu, LG mi, AOC mu diye.
Son düzenleyen: Moderatör:
mehmetali 1
Uzman
- Makaleler
- 51
Odyssey G4 eskidi artık ve kontrast olarak iki modele kıyasla geride. Renk gamutu olarak üçü de aynı sayılır. Parlaklık olarak da birbirlerine yakınlar.
Alacak olsam LG olanı alırdım muhtemelen.
27G550B-B > 27G50Z > Odyssey G4
Teşekkürler hocam yalnız LG daha çok yeni olduğundan sanırım hiçbir incelemesi, yorumu yokOdyssey G4 eskidi artık ve kontrast olarak iki modele kıyasla geride. Renk gamutu olarak üçü de aynı sayılır. Parlaklık olarak da birbirlerine yakınlar.
- Makaleler
- 51
İncelemesi mevcut. Bahsettiğim bilgileri bu video doğrultusunda paylaştım. Alet ölçüm verileri mevcut.Teşekkürler hocam yalnız LG daha çok yeni olduğundan sanırım hiçbir incelemesi, yorumu yok.
İncelemesi mevcut. Bahsettiğim bilgileri bu video doğrultusunda paylaştım. Alet ölçüm verileri mevcut.
Tamam şimdi daha iyi oldu
- Makaleler
- 51
@creaters, hocam konuya yazdığınız ürünlere yorum yaptım sadece, yoksa daha iyi veya farklı öneri istiyorsanız önerebiliriz![]()
Vallahi hocam benim şu an kullandığım monitör LG 24GN650-B. Dün monitörün paneli arızalandı;
Ben bu monitörü 2022'de almıştım. Zaten monitörden hiç memnun kalmamıştım, monitör sol üstten yapışkanı atmış gibi hafif dışarı çıkıyordu (tam anlatamadım ama) ve monitörü aldıktan kısa bir süre sonra 27 inç almadığıma pişman olmuştum. Hatta bir ara bunu satıp 27 inç almayı düşündüm de masraf olmasın diye durdurdum kendimi.
Hazır monitör bozulmuşken bu sefer kesin 27 inç almalıyım diye düşündüm. Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi son olarak TCL 25G64 24 inç Mini LED 300 Hz diye bir şey gördüm ve çok ilgimi çekti. Siz biraz konu başlığından bağımsız yorum yapabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: