Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim
Gigabyte G24F-2 monitorumden renkli çizgiler çıktı bu monitore geçmek istiyorum ama panelle alakalı veri bulamadım. Bu yüzden uzun kullanımı merak ettim.
Gigabyte G24F-2 monitorumden renkli çizgiler çıktı bu monitore geçmek istiyorum ama panelle alakalı veri bulamadım. Bu yüzden uzun kullanımı merak ettim.
Mart ayı civarında TR ye gelmişti diye hatırlıyorum şu anlık hala bozulma şikayetleri olmadı. Yalnız UKT için 2 yılı geçmesi lazım. Bazısı 1.5-2 yıl içinde bozulabiliyor çünkü.
Mart ayı civarında TR ye gelmişti diye hatırlıyorum şu anlık hala bozulma şikayetleri olmadı. Yalnız UKT için 2 yılı geçmesi lazım. Bazısı 1.5-2 yıl içinde bozulabiliyor çünkü.
Hocam yapı kredi kartım olduğu için peşin fiyatına 6 taksit yapacağım ayrıca 80-90 lira indirim veriyor sepette. Ekonomiden dolayı her şeyi taksit yapma alışkanlığım oldu
Çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla herhangi bir arıza durumunda satın aldığımız firmalar yerine direkt yetkili servislere gondermemiz gerekiyor değil mi hocam?
çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla herhangi bir arıza durumunda satın aldığımız firmalar yerine direkt yetkili servislere gondermemiz gerekiyor değil mi hocam?
Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim