Gigabyte G24F-2 monitorumden renkli çizgiler çıktı bu monitore geçmek istiyorum ama panelle alakalı veri bulamadım. Bu yüzden uzun kullanımı merak ettim.
Mart ayı civarında TR ye gelmişti diye hatırlıyorum şu anlık hala bozulma şikayetleri olmadı. Yalnız UKT için 2 yılı geçmesi lazım. Bazısı 1.5-2 yıl içinde bozulabiliyor çünkü.

Anladım hocam cevabınız için teşekkürler. https://www.idefix.com/aoc-24g42e-2...c-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-p-7223196 yapı kredi ürünleri kullandığım için burdan almayı düşünüyorum dey teknoloji güvenilir midir?
Mart ayı civarında TR ye gelmişti diye hatırlıyorum şu anlık hala bozulma şikayetleri olmadı. Yalnız UKT için 2 yılı geçmesi lazım. Bazısı 1.5-2 yıl içinde bozulabiliyor çünkü.

@garry141, direkt İtopya üzerinden alın. Orada sepette 3999 TL'ye denk geliyor. Zaten aynı satıcı, İdefix'ten almanın lüzumu yok.

Hocam yapı kredi kartım olduğu için peşin fiyatına 6 taksit yapacağım ayrıca 80-90 lira indirim veriyor sepette. Ekonomiden dolayı her şeyi taksit yapma alışkanlığım oldu 😁

Dey elektronik İtopya oluyor. Yani güvenilir.
Çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla herhangi bir arıza durumunda satın aldığımız firmalar yerine direkt yetkili servislere gondermemiz gerekiyor değil mi hocam?

çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla herhangi bir arıza durumunda satın aldığımız firmalar yerine direkt yetkili servislere gondermemiz gerekiyor değil mi hocam?

Sorun ilk 14 gün içinde çıkarsa iade etmek en mantıklısı. Eğer 14 gün geçerse servise vermelisiniz. Aoc markasına techpro bakıyordu sanırım.

Sorun ilk 14 gün içinde çıkarsa iade etmek en mantıklısı. Eğer 14 gün geçerse servise vermelisiniz. Aoc markasına techpro bakıyordu sanırım.
Teşekkürler hocam, bu gece siparişi geçeceğim 🙂

Teşekkürler hocam, bu gece siparişi geçeceğim 🙂

Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim 🙏🏻
Konu açılalı 9 ay olmuş. Yaklaşık o zamandan beri kardeşim kullanıyor. Hiç bir sorun çıkmadı. Memnunuz.