Evet AOC 24G42e 24" modelini dün sipariş verdim umarım sıkıntısız gelir sizin gibi.

@2254 hocamın etkisi büyük bunu almam da önceki aldığım Philips'e çok sıcak bakmamıştı ama buna bakıyor.

Ben de @2254 ve başka arkadaşların tavsiyesiyle aldım. Kendim için değil aslında kardeşim için aldım. Ama kendime de alsam severek kullanırmışım. O tarz güzel bir monitör.

evet AOC 24G42E 24" modelini dün sipariş verdim umarım sıkıntısız gelir sizin gibi.

@2254 hocamın etkisi büyük bunu almam da önceki aldığım philips'e çok sıcak bakmamıştı ama buna bakıyor.
İncelemesini bulamadığım için sıcak bakmıyordum. Yani monitörle alakalı bilgim olmadan tavsiye edemezdim.

evet AOC 24G42E 24" modelini dün sipariş verdim umarım sıkıntısız gelir sizin gibi.

Ben de @2254 ve başka arkadaşların tavsiyesiyle aldım. Kendim için değil aslında kardeşim için aldım. Ama kendime de alsam severek kullanırmışım. O tarz güzel bir monitör.
İncelemesini bulamadığım için sıcak bakmıyordum. Yani monitörle alakalı bilgim olmadan tavsiye edemezdim.
teşekkürler herkese, gelince ayarlarını kurcalayıp dönüş yapmaya çalışacağım overdrive ayarını fast modunda kullanmayı düşünüyorum genel öneriler bu yönde iyice bi inceleyip bakacağım ölü piksel yoksa veya 1 hafta içinde 4 tane üretmezse diğer monitör gibi, memnun kalacağımı düşünüyorum

Teşekkürler herkese, gelince ayarlarını kurcalayıp dönüş yapmaya çalışacağım OverDrive ayarını Fast modunda kullanmayı düşünüyorum genel öneriler bu yönde iyice bir inceleyip bakacağım ölü piksel yoksa veya 1 hafta içinde 4 tane üretmezse diğer monitör gibi, memnun kalacağımı düşünüyorum.

Genelde FPS modunda kullanıyorum. Renkler görüntü falan çok daha güzel gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 3421421421.webp
    3421421421.webp
    184 KB · Görüntüleme: 113
FPS modunda kırmızılarda pikselleşme olduğu söyleniyor fark ettiniz mi öyle bir durum görselle desteklediğim gibi bir durum.

Hocam kim diyor bunu? Yahu her alınan monitörde problem çıkabilir. Sen gidip Samsung da alsan ASUS da alsan ölü piksel çıkma ihtimali var. Bu markaya veya modele göre değişen bir şey değil ki. Bende FPS modunda aşırı iyi gözüküyor. Kötü hiçbir şey yok. Sorun çıksaydı iade ederdim zaten. İtopya'dan aldım. Sorun çıkarsa sen de iade eder yenisini alırsın bu kadar dert etme al geç. 5K'ya IPS monitör alıyorsun.

Hocam kim diyor bunu? Yahu her alınan monitörde problem çıkabilir. Sen gidip Samsung da alsan ASUS da alsan ölü piksel çıkma ihtimali var. Bu markaya veya modele göre değişen bir şey değil ki. Bende FPS modunda aşırı iyi gözüküyor. Kötü hiçbir şey yok. Sorun çıksaydı iade ederdim zaten. İtopya'dan aldım. Sorun çıkarsa sen de iade eder yenisini alırsın bu kadar dert etme al geç. 5K'ya IPS monitör alıyorsun.

AW2725DF'yi alırken bu kadar araştırma yapmamıştım. :D

Konu bu forumda açılmış 2 arkadaş aynı sorunu yaşayıp yazılım ile renk ayarları ile oynayarak çözmüşler o yüzden sorayım dedim isterseniz link bırakabilirim.

Zaten monitörü sipariş verdim hocam aldım yani, hani bu durum monitör geldiğinde bende de olursa nasıl çözdünüz diye merak ettiğim için sordum fakat sizde olmamış öyle bir durum.

Maalesef bütçeyi böyle ucu ucuna tutturunca biraz fazla araştırma yapıyor insan ister istemez.