- Makaleler
- 50
Parlaklık: VG27AQML1A > Q27G4ZR > GS27QXAPeki VG27AQML1A'nın kontrast oranı dışında başka ne üstünlüğü var?
Kontrast: VG27AQML1A > Q27G4ZR = GS27QXA
Minimum parlaklık: GS27QXA > Q27G4ZR (GS27QXA'nın minimum parlaklığı daha düşük olduğu için daha iyi.)Bu arada benim için minimum nit değeri daha önemli.
VG27AQML1A'nın minimum parlaklık verisine bakacaktım fakat incelemesini yapan kanal kapanmış.
Işık sızması üretim hatasıdır, IPS Glow ise şans unsurudur. Işık sızması direkt olarak iade/değişim sebebidir, IPS Glow'da da iade/değişim talep edebilirsin lakin yerine gelecek yeni monitörde daha fazlası da meydana gelebilir, daha azı da meydana gelebilir. IPS Glow az ya da çok, illa gelecek; IPS panelin yapısal kusuru maalesef.Ve bu 3'ünün ışık sızması ve IPS GLOW durumu nasıl?
Rehber Konu 'IPS Glow nedir?'
IPS Glow nedir?
IPS Glow, ekranın kenarlarında veya köşelerinde görülen sarımsı veya grimsi parıltıdır. Daha çok siyah bir ekran açtığınızda veya az ışık bulunan ortamlarda gözünüze çarpar.
IPS Glow, ekranın kenarlarında veya köşelerinde görülen sarımsı veya grimsi parıltıdır. Daha çok siyah bir ekran açtığınızda veya az ışık bulunan ortamlarda gözünüze çarpar.
IPS Glow bir üretim hatası mıdır?
Hayır, IPS Glow üretim hatası değildir. IPS panelin çalışma prensibinin sunduğu bir dezavantajdır.
Hayır, IPS Glow üretim hatası değildir. IPS panelin çalışma prensibinin sunduğu bir dezavantajdır.
İade/Değişim kapsamında mıdır?
Çok rahatsız edecek düzeyde IPS Glow var ise iade veya değişim talep edebilirsiniz ancak şunu unutmayın, elinize gelecek yeni...
Çok rahatsız edecek düzeyde IPS Glow var ise iade veya değişim talep edebilirsiniz ancak şunu unutmayın, elinize gelecek yeni...
- BerkayZ87
- glow ips ips glow nedir
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Işık Sızması Nedir?
Işık sızması, arka aydınlatmanın panele yayılımının doğru olmadığı senaryolarda meydana gelen bir üretim hatası kusurudur.
Işık sızması, arka aydınlatmanın panele yayılımının doğru olmadığı senaryolarda meydana gelen bir üretim hatası kusurudur.
Işık Sızması Hangi Panel Türlerinde Meydana Gelen Bir Kusurdur?
Işık sızması, arka aydınlatmaya ihtiyaç duyan panel türlerinde görülen bir kusurdur. VA, IPS ve TN panel her monitörde görülebilir lakin dediğim gibi, bu bir üretim hatasıdır.
Işık sızması, arka aydınlatmaya ihtiyaç duyan panel türlerinde görülen bir kusurdur. VA, IPS ve TN panel her monitörde görülebilir lakin dediğim gibi, bu bir üretim hatasıdır.
OLED'de Var Mı?
OLED'de olmaz çünkü OLED arka aydınlatmaya ihtiyaç duymayan bir panel türüdür. OLED'de...
OLED'de olmaz çünkü OLED arka aydınlatmaya ihtiyaç duymayan bir panel türüdür. OLED'de...
- BerkayZ87
- nedir
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları