- Makaleler
- 50
Anlamadım tam olarak. 32" vs 27" versiyonlarını mı diyorsun?Sorun yok da bu ikisi arasında gerçekten bir fark var mı yoksa ucuz olanı al geç tarzı mı?
Anlamadım tam olarak. 32" vs 27" versiyonlarını mı diyorsun?Sorun yok da bu ikisi arasında gerçekten bir fark var mı yoksa ucuz olanı al geç tarzı mı?
LS27BG652EUXUF ve LS27BG650EUXUFAnlamadım tam olarak. 32" vs 27" versiyonlarını mı diyorsun?
Ayni şekilde düşündüm de çünkü bir forumda direkt konu açılmış bununla alakalı ama hala güncelliğini koruyor mu diye merak ettim.@II. inSTUnBULL, ikisi de 27" ve aynı şey. Samsung'un ufak rakam değişiklikleri fark ifade etmiyor. İkisi de LS27BG65, gerisi önemsiz.
R degeri ne kadar yukselirse, kavis o kadar azalir. Ters orantili olarak R degeri ne kadar azalirsa, kavis de bir o kadar artar.Samsung'un monitörünün kavis derecesi 1000R idi sanırım bu kavis fazla olan mıydı az olan mıydı?
Bu arada şuanda baya uyguna düşmüşR degeri ne kadar yukselirse, kavis o kadar azalir. Ters orantili olarak R degeri ne kadar azalirsa, kavis de bir o kadar artar.
Eki Görüntüle 175217