Bütçe
15.000 TL
2K da nasıl 250-300 FPS görmeyi düşünüyorsun? Anca Valorant tarzı oyunlarda. O tarz oyunları sürekli oynayan kişi 2K monitor almaz zaten.

Niye almasın aga? En kötü ihtimal 180 Hzlere de bakılır... Ama daha yükseği varken neden bakalım? 25'lik FHD bir monitörüm zaten var. Ayrıca 250 - 300 FPSleri neden göremeyelim? Olmayacak bir şey mi?

FPS ağırlıklı ise 24.5inç 300Hz de mantıklı olabilir. Boyut, çözünürlük ve yenileme hızı tercih meselesi.

27inç olarak ASUS görüntü kalitesi bakımından daha iyi ama AOC da fiyatına göre oldukça iyi. Aradaki en büyük fark kontrast oranı, 2.5k vermeye pek değmez gibi. Asus 430 vs 500 nit daha parlak ama 430nit de fazlasıyla yeter. Hız olarak zaten aoc’u çok beğendim. Ghosting performansı bayağı iyi.

Niye almasın aga? En kötü ihtimal 180 Hzlere de bakılır... Ama daha yükseği varken neden bakalım? 25'lik FHD bir monitörüm zaten var. Ayrıca 250 - 300 FPSleri neden göremeyelim? Olmayacak bir şey mi?
Hz daha yüksek diye daha iyi bir monitör mü oluyor? Gow RDR 2 tlou gibi oyunlarda 2K da nasıl 250-300 FPS almayı düşünüyorsun?

Hz daha yüksek diye daha iyi bir monitör mü oluyor? GoW RDR 2 TLOU gibi oyunlarda 2K da nasıl 250-300 FPS almayı düşünüyorsun?

Yav agacım Hz daha yüksek diye daha iyi oluyor diye kim dedi neden istediğiniz yöne çekiyorsunuz. Yapmayın etmeyin.

FPS ağırlıklı ise 24.5inç 300Hz de mantıklı olabilir. Boyut, çözünürlük ve yenileme hızı tercih meselesi.

27inç olarak ASUS görüntü kalitesi bakımından daha iyi ama AOC da fiyatına göre oldukça iyi. Aradaki en büyük fark kontrast oranı, 2.5k vermeye pek değmez gibi. ASUS 430 vs 500 nit daha parlak ama 430nit de fazlasıyla yeter. Hız olarak zaten AOC'u çok beğendim. Ghosting performansı bayağı iyi.

25'lik AOC 2K 300Hz'yi yabancı bir kanal inceleme yapmış fakat adam 240'a sabitleyip kullanın diyor. 300 de sıkıntı mı bulaknıklık vs gibi bir durum yapıyormuş tam anlayamadım.
27 AOC'nin de 260Hz olanı var. Elimde 25'lik FHD AOC var memnun kaldım. O yüzden 2K ona veya ASUS'a yöneleyim dedim.

Son düzenleme: