Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 27 Ekim 2024 #1 Açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum.Sınavda kod yazdırıyorlar mı? Sınavların zorluğu nasıl oluyor? Kaç soru soruyorlar?
Açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum.Sınavda kod yazdırıyorlar mı? Sınavların zorluğu nasıl oluyor? Kaç soru soruyorlar?
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 27 Ekim 2024 #2 Eskişehir zor. Erzurum geçmişte çıkan sorulardan soruyor hep.
KS KS Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 27 Ekim 2024 #3 ykarateke dedi: Eskişehir zor. Erzurum geçmişte çıkan sorulardan soruyor hep. Genişletmek için tıkla... Erzurum'da okuyorum ben.
ykarateke dedi: Eskişehir zor. Erzurum geçmişte çıkan sorulardan soruyor hep. Genişletmek için tıkla... Erzurum'da okuyorum ben.
H HayattYordu Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 247 Beğeniler 104 27 Ekim 2024 #4 Anadolu üniversitesi zor oluyor. Sorular saçma sapan detay yerlerden geliyor.
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 27 Ekim 2024 #5 Subaru Yetkili Servis dedi: Erzurum'da okuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamasında yer alan denemeleri çöz yeterli oluyor mezun olmak için haa neler öğrenirsin onu bilemem. Eskişehir de online dersler falan da var. Erzurum da konu anlatımlı PDF'ler var sadece.
Subaru Yetkili Servis dedi: Erzurum'da okuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamasında yer alan denemeleri çöz yeterli oluyor mezun olmak için haa neler öğrenirsin onu bilemem. Eskişehir de online dersler falan da var. Erzurum da konu anlatımlı PDF'ler var sadece.