Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünmüştüm. Çoğu kişi kasa kalitesinin ve soğutmasının çok iyi olduğunu söylüyor.Hayır Clevo kasa değil Clevo olarak geçen modelin adı G5 serisi. Aorus 16X soğutma olarak bahsi geçen bütçesindeki çoğu modelden iyi.
Tasarım ve kalitesinde laf yok soğutma olarakta iyi. Sadece yazılımsal olarak tedirgin ediyor yoksa başka bir problemi yok. Gördüğüm en kötü Control Center'a sahip olabilir.Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünmüştüm. Çoğu kişi kasa kalitesinin ve soğutmasının çok iyi olduğunu söylüyor.
Evet onu duymuştum alırsam sorun yaşar mıyım acaba. Neredeyse her şeyiyle içime sindi aorus 16xTasarım ve kalitesinde laf yok soğutma olarakta iyi. Sadece yazılımsal olarak tedirgin ediyor yoksa başka bir problemi yok. Gördüğüm en kötü Control Center'a sahip olabilir.
Alıp memnun kalan gördüm uygun fiyattan alıyorsanız alabilirsiniz. Satıcının iade politikasını öğrenip bir problemle karşılaşırsanız 14 günlük iade hakkınızla edebilirsiniz. Kullanan insanlar genelde Control Centerinden şikayet ediyor onun haricinde bir problemi yok. Donanımsal olarak çok iyi bir model soğutma ve tasarım olarak zaten çok beğeniyorum burda hangi cihaza karşı tercih ettiğiniz önemli.Evet onu duymuştum alırsam sorun yaşar mıyım acaba. Neredeyse her şeyiyle içime sindi aorus 16x
Nitro 16 ve Aorus 16x arasında kaldım. Nitro 16 biraz daha ağır ve tasarımı hoşuma gitmiyor ama daha bilinen bir model.Alıp memnun kalan gördüm uygun fiyattan alıyorsanız alabilirsiniz. Satıcının iade politikasını öğrenip bir problemle karşılaşırsanız 14 günlük iade hakkınızla edebilirsiniz. Kullanan insanlar genelde Control Centerinden şikayet ediyor onun haricinde bir problemi yok. Donanımsal olarak çok iyi bir model soğutma ve tasarım olarak zaten çok beğeniyorum burda hangi cihaza karşı tercih ettiğiniz önemli.