Detaylar
Kim cevapladı?Okuma normal ama yazma düşmüş bayağı. Ne zaman aldınız?
MEGRX
Başarılı
Okuma normal ama yazma düşmüş bayağı. Ne zaman aldınız?
2022 de almıştım. B850 anakartım ve 9700x işlemcim var. Okuma normal ama yazma gerçekten düşük. Eski olması bu kadar etliler mi?
724 GB boş gözüküyor SSD boyutu 2 TB.
okuma yazma hızının düşük olması için tb larca dosya yazma okuma yapma lazım. Ssd sağlığı nedir?2022 de almıştım. B850 anakartım ve 9700x işlemcim var. Okuma normal ama yazma gerçekten düşük. Eski olması bu kadar etliler mi?
MEGRX
Başarılı
okuma yazma hızının düşük olması için tb larca dosya yazma okuma yapma lazım. Ssd sağlığı nedir?
Fotoğraflarda paylaştım 98 ve sıcaklıkları da gayet normal.
her şey yolunda gözüküyor. Format en son ne zaman atıldı.Fotoğraflarda paylaştım 98 ve sıcaklıkları da gayet normal.
MEGRX
Başarılı
Her şey yolunda gözüküyor. Format en son ne zaman atıldı.
2 ay önce kendim Windows sitesi üzerinden imaj çektim. Normalde hiç dikkat etmemiştim aynı sorun arkadaşımda da var. Onun SSD'si Samsung. Ekstra bir ayar mı yapmamız lazım atladığımız ne var bilemedim. Durum normal gelmedi o yüzden çözüm arıyoruz.
Etkileyebilir. Gigabyte bu SSD için 5 yıl garanti sunuyor. Garantiye yollayın.2022'de almıştım. B850 anakartım ve 9700x işlemcim var. Okuma normal ama yazma gerçekten düşük. Eski olması bu kadar etkiler mi?