LA Knight
Üstün
Arkadaşlar selam. Direkt olaya anlatayım, apartman 9 kişilik. Bu apartmanda bazı insanlar var elemanlar saat gece 2-3 gibi gelip gece 2-3 gibi çıkıyor.(Farkındayım onlarınki olağan yaşam benimki rahatsızlık olarak geçiyor.) E benim köpek de sahipleniyor evi. Bizim kat en üst en üste çıkılınca doğal olarak havlıyor. Tabii bir de arada acil işim çıkıyor. 1 saat falan öyle havlıyor. Yok yani köpek hem ilgi bağımlısı hem de fena şekilde korumacı. Eleman belediyeye şikayet etmiş. Şu an muhtemelen bina 5-4 onlarda gibi oylama.
Ne yapabilirim? Başına gelen var mı? Köpek herhalde gidecek değil mi? 1 yaşında bu yaşına kadar uğraştım, çok uğraştım ama korumacılığı da ilgisizliği de bırakmadı.
(Arkadaşlar bana kızmadan önce gereksiz alt bilgi de geçeyim. Alt komşu her sabah veya 2 günde bir TV Max volume yapıp müzik dinletiyor bana. Yan komşu zaten bağıra çağıra konuşma ustaları. Yani bu 3'lü homojen bir şekilde birbirini rahatsız ediyor.)
Ne yapabilirim? Başına gelen var mı? Köpek herhalde gidecek değil mi? 1 yaşında bu yaşına kadar uğraştım, çok uğraştım ama korumacılığı da ilgisizliği de bırakmadı.
(Arkadaşlar bana kızmadan önce gereksiz alt bilgi de geçeyim. Alt komşu her sabah veya 2 günde bir TV Max volume yapıp müzik dinletiyor bana. Yan komşu zaten bağıra çağıra konuşma ustaları. Yani bu 3'lü homojen bir şekilde birbirini rahatsız ediyor.)
Son düzenleyen: Moderatör: