LA Knight
Üstün
Ahhahah aynısı. Bakalım köpeği alırlarsa ben de altımı ve yanımı hizaya getirtirim artık.Eger havliyorsa yapilabilecek cok bir sey yok maalesef. O durumda komsularin insafina kaliyorsun. Eger sen de komsulardan rahatsizsan onun icin kendin polise basvurabilirsin. Polisten genelde bir sey cikmiyor is noterden ihtar cektirmeye oradan da mahkemeye gidiyor. Imkan varsa sabah gurultu yapan alt komsunun ses kaydini alabilirsin. Bizim ust komsumuz da sorunlu maalesef ayaklarinin topuklarini vurarak yuruyorlar, surekli bir seyler cekistirip cekmeceleri vuruyorlar. Cocuklari 9-10 yasinda evde yuruyerek hareket etme kavramini bilmiyor sadece kosuyor. Noterlik olduk bakalim nereye kadar gidecek.
O mesajda derdim o değildi de adam gelmiş bana ahlaki açıdan ders veriyor. Sinir etti o şekilde de karşılık verdim(Açıklamasını yaptım, uzatmaya gerek yok)Kul hakkının müslümanlık ile alakası ne onu çözemedim. Kul hakkı evrenseldir. Belediye rapor tutar da apartmanda oy çokluğu yaşanırsa sonuç sizin için olumsuz olur resmiyette.
-
-
Güncelleme: Problem yok. Sabah işim vardı köpek yalnız kalıp havladığı için rahatsız olmuş, zaten dediğim gibi ben de normal karşılıyorum olağan dışı bir durumdu. O kadar ite tapmıyorum yani. Adam "saat 10'a kadar havlamasın gerisi umurumda bile değil. İsterse 10'dan akşam 10'a havlasın yine savunurum ama sabah 9'da havlaması o an rahatsız etti. "dedi. Alttakiyle aram yine iyi. Yandaki komşu sağ gösterip soldan vurdu. Alttakini de bu kışkırtmış zaten.
( 5 daire dedim de neyse konunun sonu olsun olaraktan açıklayayım: Sadece yanım ve altım-altımın şikayetini en azından derdini açıkladı bunu rahat çözerim- şikayetçiydi. Bunlar olunca en alttaki 3 daire akrabamın oğlu, kızı, kendisi var. Kızı ve oğlunun problemi yok da işte ailede hep böyle birisi vardır. Onlara da rahatsızız demesini istemiş böyle oldu. Yan tarafın problemi de artık ses yalıtımı yaparak çözülür herhalde.
Son düzenleme: