K keysky Çalışkan Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 12 7 Kasım 2025 #11 Xiety2K dedi: Fan çalıştırmıyor hocam o kadar yüke sokamadım daha. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin, hortlatıyorum ama benim de aynı modelden bugün elime geçti ve aynı sesi çıkarıyor ne yaptınız acaba?
Xiety2K dedi: Fan çalıştırmıyor hocam o kadar yüke sokamadım daha. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin, hortlatıyorum ama benim de aynı modelden bugün elime geçti ve aynı sesi çıkarıyor ne yaptınız acaba?
KS KS Xiety2K Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 300 Çözümler 3 Beğeniler 88 11 Kasım 2025 #12 keysky dedi: Kolay gelsin, hortlatıyorum ama benim de aynı modelden bugün elime geçti ve aynı sesi çıkarıyor ne yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum,cw sesi diye düşünüyorum,sorduğumda da aynı cevabı aldım.
keysky dedi: Kolay gelsin, hortlatıyorum ama benim de aynı modelden bugün elime geçti ve aynı sesi çıkarıyor ne yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum,cw sesi diye düşünüyorum,sorduğumda da aynı cevabı aldım.