Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Selamlar,

Apex 3 TKL klavyemin tuşlarını söküp temizlemiştim. Bazı tuşlarda su kalmış, ondan kaynaklı S harfine basmıyor. S harfine basınca başka harflere de basıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Silikon biraz genişlemiş garip bir şekilde onun üzerine kağıt parçası koydum. Basan tuşlarında içine kontak temizleyici sıktım sorun düzeldi.
Selamlar,

Apex 3 TKL klavyemin tuşlarını söküp temizlemiştim. Bazı tuşlarda su kalmış, ondan kaynaklı S harfine basmıyor. S harfine basınca başka harflere de basıyor. Ne yapabilirim?
Klavyenin tuşlarına bastığınız o ince plastiği söktünüz mü? Söktüyseniz tamamen kurutun. Üstündeki plastikleri de söktüyseniz kurutun tamamen tekrar deneyin.

Klavyenin tuşlarına bastığınız o ince plastiği söktünüz mü? Söktüyseniz tamamen kurutun. Üstündeki plastikleri de söktüyseniz kurutun tamamen tekrar deneyin.
Hayır onları sökmedim. Üzerinden yaklaşık 20 saat geçti hala durum aynı. S basınca TAB, W, D ve N harflerine basıyor.