Çözüldü Apex 3 TKL klavyeye su döküldükten sonra S harfine basmıyor ve rastgele harflere basıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afterbyte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    klavye
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Selamlar,

Apex 3 TKL klavyemin tuşlarını söküp temizlemiştim. Bazı tuşlarda su kalmış, ondan kaynaklı S harfine basmıyor. S harfine basınca başka harflere de basıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Silikon biraz genişlemiş garip bir şekilde onun üzerine kağıt parçası koydum. Basan tuşlarında içine kontak temizleyici sıktım sorun düzeldi.
Selamlar,

Apex 3 TKL klavyemin tuşlarını söküp temizlemiştim. Bazı tuşlarda su kalmış, ondan kaynaklı S harfine basmıyor. S harfine basınca başka harflere de basıyor. Ne yapabilirim?
Klavyenin tuşlarına bastığınız o ince plastiği söktünüz mü? Söktüyseniz tamamen kurutun. Üstündeki plastikleri de söktüyseniz kurutun tamamen tekrar deneyin.

Klavyenin tuşlarına bastığınız o ince plastiği söktünüz mü? Söktüyseniz tamamen kurutun. Üstündeki plastikleri de söktüyseniz kurutun tamamen tekrar deneyin.
Hayır onları sökmedim. Üzerinden yaklaşık 20 saat geçti hala durum aynı. S basınca TAB, W, D ve N harflerine basıyor.

Sorunu çözdüm. Silikon biraz genişlemiş garip bir şekilde onun üzerine kağıt parçası koydum. Basan tuşlarında içine kontak temizleyici sıktım sorun düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…