Yer
Ankara
Arkadaşlar S23 Ultra telefonum var. Pek anlamıyorum bu yazılım işlerinden ama geçen APK bir oyun indireyim derken yanlış bir dosya indirdim ve şimdi telefonda bazen kendi kendine reklam açıp siteye atıyor, bazen alttan reklamlar çıkıyor. Bunu format atmadan çözmem mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan uygulama ayarlarına girin ve tanımadığınız uygulamaları kaldırın. Hatta daha kesin olması için reklam çıktığı anda uygulamayı aşağıya alıp arkada çalışan uygulamalar kısmından uygulamanın ikonunu bulun, ardından ayarlardan o uygulamayı kaldırın.

Güvenliğin için en kısa sürede format at. Onca sosyal hesap, banka hesapları, bunları riske atmak istediğine emin misin?

Arkadaşlar S23 Ultra telefonum var. Pek anlamıyorum bu yazılım işlerinden ama geçen APK bir oyun indireyim derken yanlış bir dosya indirdim ve şimdi telefonda bazen kendi kendine reklam açıp siteye atıyor, bazen alttan reklamlar çıkıyor. Bunu format atmadan çözmem mümkün müdür?

ESET ile tarama yapın. Muhtemelen reklam virüsü girdi.

Telefonu güvenli moda al öyle cihazdan kaldır. Bazı uygulamalar yapışkan oluyor. Güvenli mode almak için ise güç menüsünden kapat ve yeniden başlat düğmelerinde aynı anda bas güvenli mod çıkar yeniden başlatırsın sonra uygulamalardan bulup kaldırırsın. (O sırada yüklediğin çoğu uygulama pasif konumda olur)