Arkadaşlar S23 Ultra telefonum var. Pek anlamıyorum bu yazılım işlerinden ama geçen APK bir oyun indireyim derken yanlış bir dosya indirdim ve şimdi telefonda bazen kendi kendine reklam açıp siteye atıyor, bazen alttan reklamlar çıkıyor. Bunu format atmadan çözmem mümkün müdür?

USB ile telefonunu bilgisayara bağlayıp bilgisayara ADB indir.
Bunu yapmadan önce telefonundan geliştirici seçeneklerini aç ve geliştirici seçeneklerinden USB Debugging'i aç.
ADB ile telefonunda yüklü olan bütün programları listele ve listedeki programların hangisini biliyorsun hangisini kendin yükledin onlara bak güvenmediğin yüklediğini hatırlamadığın hangi program varsa onu bilgisayarına indir virüs tarama programında da tarat eğer tarama sonucu kötü çıkmasa bile eğer elindeki program senin yüklemediğin veya kullanmadığın bir programsa sil gitsin bende sendekinin beteri vardı Chrome. APK indirmişler hem indirilen dosya cihazda görünmüyor hem de sürekli reklam çıkıyor virüs tarama programları da göremiyordu ben böyle sorunu çözdüm. En mantıklısı ADB ile telefonundaki programları listeleyip güvenemediklerini silmen olur. Eğer bununla ilgili bilgin yoksa internette ADB ile ilgili kaynaklar var nasıl programlar listelenir nasıl dosya silinir nasıl telefondaki dosya bilgisayara çekilir hepsi anlatılıyor hemen hızlı çözüm istersen de yapay zeka da veriyor ADB'deki komutları oradan da halledersin.