Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Evet.

Screenshot_20241209-095231_Google Play Store.webp

Sunucu masraflarını karşılayamayız böyle bir şeyin, onlarca içeriğe ait APK dosyasını tek tek bizim üzerimizden kullanıcılara sağlanması depolama konusunda bizi oldukça yorar. Pek mantıklı gelmiyor bu açıdan bakınca da.

Adam zaten sizin depolarınızda dursun dememiş. Google Play Store dışında güvenilir APK indirme sitelerine yönlendirme yapılmasını istiyor. Olması gereken de o. Play Store'a girip Kick yazmak yerine kimsenin buraya girip tek tek ana sayfa sonra indir ve APK yazıp arayacağını düşünmüyorum. Veya telefonunda Google olmayan insanlar bu linklere nasıl girsin?

Sunucu masraflarını karşılayamayız böyle bir şeyin, onlarca içeriğe ait APK dosyasını tek tek bizim üzerimizden kullanıcılara sağlanması depolama konusunda bizi oldukça yorar. Pek mantıklı gelmiyor bu açıdan bakınca da.

Zaten Techolay'ın sunucusunda tutulmasını istemiyorum ki. F-Droid gibi güvenilir kaynaklara link verilmesini istiyorum. Şu anki linke tıkladığımızda zaten .apk dosyasını indiremiyoruz. Öyleyse gelip niye buradaki linke tıklayayım?

Sitedeki her yazılım bu sunucuda mı barınıyor peki? Hayır. Harici bağlantılar kullanıyorsunuz.

İstediğimiz şey gayet basit. Öyle herkesle de uğraşmanız gerekmiyor neyse ki. Gördüğüm tüm APK'ler aynı kişi tarafından yayınlanmış.

Versiyonlu şekilde çeşit çeşit işletim sistemi ISO'su koyarken sorun yok da 2 gramlık (çoğu zaman) APK mı sorun oluyor?

Windows 11 ve Windows 10 için (11 + 10) * 5 GB MediaFire'da bir güzel duruyor.

Google Play'den indirmek isteyen adam zaten yazar oraya indirir, bahsettiği şey herhangi bir APK sitesinden dosya olarak indiren güvenilir kaynaklara direkt link verilmesi.