Makaleler
6
Evet, bazılarına garip gelebilir; yönetim tarafında uygulanabilirliği nedir bilmiyorum fakat oldukça iyi olur bence.

Biliyorsunuz, TurkNet'te arkadaş davet koduyla arkadaşınızı TurkNet'e getirirseniz hem siz hem de arkadaşınız 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyor. Bu kampanyayı forumdaşlar neden kullanmasın? Birbirimizin 1 ay ücretsiz internet kullanmasını sağlarız. Gayet iyi olur bence.

Ne düşünüyorsunuz?

Artı -2 Eksi
Bunun için zaten DAVET2026 kodu yok mu? Yeni üye olacak kişiye gerçek anlamda faydası var mı? Gümrük fazlası mal satmak gibi geliyor bana. Eşe dosta verilenle yetinilmeli.

Mantıklı lakin bence bu gelirse başka firmaların referans kodlu sistemleri de istenir. Forum arap saçına dönmeyecekse gelsin.

İsim-soyisim gibi özel bilgiler isteniyorsa da moderatör gözetiminde DM üzerinden halledilir diye düşünüyorum.

Bunun için zaten DAVET2026 kodu yok mu? Yeni üye olacak kişiye gerçek anlamda faydası var mı? Gümrük fazlası mal satmak gibi geliyor bana. Eşe dosta verilenle yetinilmeli.

Arkadasini Getir kampanyasi baska ama. Belirli sartlar altinda tekrar tekrar kullanilabiliyor. Tek bir kere davet ettim bir daha edemem gibi bir durum yok.

Arkadasini Getir kampanyasi baska ama. Belirli sartlar altinda tekrar tekrar kullanilabiliyor. Tek bir kere davet ettim bir daha edemem gibi bir durum yok.
Öyle bir durum var demedim zaten.

Ben yeni üye olacak biriyim. Neden kendi başıma kampanyadan yararlanabiliyorken başkasına fayda, bana ise getirisi olmayan bir şey yapayım? Bu olay kod verenlerin yararına. Kod kullanacakların düşünüldüğü falan yok çünkü düşünülecek bir şey yok.

Kabul edilse dahi kategorinin nasıl olmasını bekliyorsunuz? Üye olacak kişiler konu açıp kod verecekler mi yarışacak yoksa kod verecekler özünde birbirinin birebir aynısı olan tonla konu açacak ve üye olacaklar herhangi birini mi seçecek?

DAVET2026 kodu olmasa, kod verene hiçbir faydası olmasa, sadece kod alanın ücretsiz kullandığı, hatta indirimli kullandığı bir durum olsa böyle konu açılır mıydı?

Öyle bir durum var demedim zaten.

Ben yeni üye olacak biriyim. Neden kendi başıma kampanyadan yararlanabiliyorken başkasına fayda, bana ise getirisi olmayan bir şey yapayım? Bu olay kod verenlerin yararına. Kod kullanacakların düşünüldüğü falan yok çünkü düşünülecek bir şey yok.

Kabul edilse dahi kategorinin nasıl olmasını bekliyorsunuz? Üye olacak kişiler konu açıp kod verecekler mi yarışacak yoksa kod verecekler özünde birbirinin birebir aynısı olan tonla konu açacak ve üye olacaklar herhangi birini mi seçecek?

DAVET2026 kodu olmasa, kod verene hiçbir faydası olmasa, sadece kod alanın ücretsiz kullandığı, hatta indirimli kullandığı bir durum olsa böyle konu açılır mıydı?

Davet 2026 kampanyası eskiden yoktu yani başvuru yapacak kişinin koda ihtiyacı olabiliyor. Ama bu işin Arap saçına dönmesi olası.

Biraz beleşçilik gibi olur, sonuçta burada neredeyse tüm üyeler gerçek hayatta birbirlerini tanımıyorlar. Yine de kötü fikir değil.