OnePC

Uzman
Merhaba. Mezun senemdeyim. Şu an fonksiyonlar çalışıyorum. 3D Eyüp B. Vdd ile paralel olarak Apotemi fonksiyonları çözüyorum. Adım geliştirme testlerini de çözüyorum. Sonrasında 3D TYT ve AYT soru bankalarından da fonksiyon çözmeme gerek var mıdır? Zaman açısından gereksiz olacağını düşünüyorum da.

Merhaba. Mezun senemdeyim. Şu an fonksiyonlar çalışıyorum. 3D Eyüp b. Vdd ile paralel olarak apotemi fonksiyonları çözüyorum. Adım geliştirme testlerini de çözüyorum. Sonrasında 3D TYT ve AYT soru bankalarından da fonksiyon çözmeme gerek var mıdır? Zaman açısından gereksiz olacağını düşünüyorum da.

Eyüp B'nin sorularını çözebiliyorsan pek gerekli değil ancak soru bankası eritmek her zaman artıdır. Çok vakit alcağını düşünmüyorsan çöz.

Eyüp B'nin sorularını çözebiliyorsan pek gerekli değil ancak soru bankası eritmek her zaman artıdır. Çok vakit alcağını düşünmüyorsan çöz.
Apotemi çözüyorum haricinde ama bu zamanda daha Fonksiyonlardayken, Limit Türev İntegrale daha geçmemişken, hatta daha hiçbir AYT Matematik konusuna geçmemişken VDD + Fasikül + Soru Bankası çözmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. 5 ay gibi bir süre kaldı sonuçta. (Not: Geçen seneden temelim var bu konularda, sıfır değilim.)

Apotemi çözüyorum haricinde ama bu zamanda daha fonksiyonlardayken, limit türev Integra'le daha geçmemişken, hatta daha hiçbir AYT matematik konusuna geçmemişken vdd + fasikül + soru bankası çözmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. 5 ay gibi bir süre kaldı sonuçta. (not: Geçen seneden temelim var bu konularda, sıfır değilim.)

O zaman fasikül + vdd çözüp geçin öbür konulara. Son aylarda eritirsiniz elinizde kalan testleri.