Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Türkiye bölgesindeki Apple kimliğinde bakiye varsa, bölge değiştiremezsin. Önce bakiyeyi harca. Hediye kartı ile alırsanız bölge değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Emin değilim.App Store'da iCloud+ üyeliğini banka kartı ile almak yerine hediye kartı ile alsam bölge değiştirebilir miyim? (Bölge değiştirince banka kartımı App Store kabul etmiyor.)
Türkiye bölgesindeki Apple kimliğinde bakiye varsa, bölge değiştiremezsin. Önce bakiyeyi harca. Hediye kartı ile alırsanız bölge değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Emin değilim.App Store'da iCloud+ üyeliğini banka kartı ile almak yerine hediye kartı ile alsam bölge değiştirebilir miyim? (Bölge değiştirince banka kartımı App Store kabul etmiyor.)
Türkiye bölgesindeki Apple kimliğinde bakiye varsa, bölge değiştiremezsin. Önce bakiyeyi harca. Hediye kartı ile alırsanız bölge değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Emin değilim.
Özür dilemelik bir durum yok hocam rica ederim. Çözüldüyse çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.Anladım teşekkür ederim ayrıca moderatör arkadaş konuyu yanlış düzenlediği icin konu yanlış olmuş o yüzden özür dilerim.