App Store Plus eklentisinde indir butonuna basılı tutulmasına rağmen eski sürümler gözükmüyor

Yusufs.1

Üyecik

Techolay kanalının bu videosunda her şeyi doğru yaptım, videonun 5:22 dakikasındaki gibi indir butonuna basılı tuttum ve ona rağmen hiçbir şey çıkmadı, ne yapabilirim?
Not:Cihazım Iphone 7 Plus

Son düzenleme:

Techolay kanalının bu videosunda her şeyi doğru yaptım, videonun 5:22 dakikasındaki gibi indir butonuna basılı tuttum ve ona rağmen hiçbir şey çıkmadı, ne yapabilirim?

Hocam iyi akşamlar cihazı Jailbreak yaptıktan sonra kapattınız mı?

Hocam chimera uygulması içinden bir ekran görüntüsü atar mısınız?

Hocam çok özür dilerim söylemeyi unuttum ben videodan farklı olarak nekojb ve nekoloader ile Jailbreak işlemini yaptım sileo ile de kaynağı indirip App Store+artıyı indirdim. Tekrardan kusura bakmayın yazmayı unutmuşum o kısmı.

Keşke baştan belirtseydiniz hocam birebir yaptım deyince ben de chimeradan yüklediniz sandım. Rica etsem indirmeye çalıştığınız anın video kaydını alıp yükleyebilir misiniz?

Keşke baştan belirtseydiniz hocam birebir yaptım deyince ben de chimeradan yüklediniz sandım. Rica etsem indirmeye çalıştığınız anın video kaydını alıp yükleyebilir misiniz?

Haklısınız hocam kusura bakmayın, App Store'dan indirmeye çalıştığım anın mı kaydını alıp atayım hocam.

App Store+dan hocam. Bir de hocam bayağı uzun süre basmanız gerekiyor ilk başta.

App Store+dan hocam. Bir de hocam bayağı uzun süre basmanız gerekiyor ilk başta.

Hocam bu arada belli başlı uygulamaları yüklemek istiyorsanız farklı bir çözümü daha var onu da gösterebilirim.

Hocam belli başlı uygulamalar değil aslında genel olarak birçok uygulamaya ihtiyacım var yine de teşekkürler ve buradan video kaydı gönderilmiyor galiba.

Hocam belli başlı uygulamalar değil aslında genel olarak birçok uygulamaya ihtiyacım var yine de teşekkürler ve buradan video kaydı gönderilmiyor galiba.

YouTube'a yükleyip paylaşın. Belli başlı uygulamalardan kastım Instagram vb. uygulamalar. Eğer elinizde güncel iOS bir cihaz varsa aynı uygulamaları güncel cihazda indirip satın alınanlar kısmından eski sürümlerini indirebilirsiniz. Eski cihazdan girince de aynı uygulamaları görüp indirebilirsiniz indirirken daha eski bir sürümü indirelim mi diye soruyorlar öyle indirirseniz uygulamaları kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…