Alex Mason

Yetkin

iPhone 13 telefonumda Fortnite oynamak için ülkeyi Amerika yapmam gerek.
1) Amerika yapınca Türk uygulamalarına erişimi kaybeder miyim?

2) Kullandığım Türk uygulamalarından yine güncelleme alırım değil mi?

3) Türk uygulaması indireceğim zaman ülke Amerika'yken yine arama motoruna yazdığım zaman uygulamayı yine bulurum değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

iPhone 13 telefonumda Fortnite oynamak için ülkeyi Amerika yapmam gerek.
1) Amerika yapınca Türk uygulamalarına erişimi kaybeder miyim?

2) Kullandığım Türk uygulamalarından yine güncelleme alırım değil mi?

3) Türk uygulaması indireceğim zaman ülke Amerika'yken yine arama motoruna yazdığım zaman uygulamayı yine bulurum değil mi?

2 iCloud şeklinde kullanırsanız Türk uygulamaları için o iCloud’u diğer şeyler için Amerika olan iCloud’u kullanabilirsiniz. Amerika bölgesinde olması yayınlayan kişiye bağlı genelde.

2 iCloud şeklinde kullanırsanız Türk uygulamaları için o iCloud’u diğer şeyler için Amerika olan iCloud’u kullanabilirsiniz. Amerika bölgesinde olması yayınlayan kişiye bağlı genelde.
2 iCloud derken iki farklı Apple kimliği gibi mi?
O zaman diğer Apple kimliğine geçtiğimde bir önceki Apple kimliğimdeki uygulamalar indirilmiş olmayacak mı? Anlayamadım.

Eğer şu an daha oluyorsa Amerika yapıp yükleyip sonra tekrar Türkiye yapabilirsiniz. 2 yıl önce filan Türkiye'de olmayan uygulamaları öyle yüklüyordum.

Eğer şu an daha oluyorsa Amerika yapıp yükleyip sonra tekrar Türkiye yapabilirsiniz. 2 yıl önce filan Türkiye'de olmayan uygulamaları öyle yüklüyordum.
1 ay gibi bir süre bekletiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bende öyle olmuştu değiştirmiştim 1 ay bekletmişti.

2 iCloud derken iki farklı Apple kimliği gibi mi?
O zaman diğer Apple kimliğine geçtiğimde bir önceki Apple kimliğimdeki uygulamalar indirilmiş olmayacak mı? Anlayamadım.
2 iCloud. Uygulama olarak yüklüler kalıyor zaten. İndirme olarak. İki farklı Apple kimliği evet.

1 ay gibi bir süre bekletiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bende öyle olmuştu değiştirmiştim 1 ay bekletmişti.

2 iCloud. Uygulama olarak yüklüler kalıyor zaten. İndirme olarak. İki farklı Apple kimliği evet.
Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. 2 farklı iCloud hesabı arasında nasıl değiştireceğim. Yani illa çıkış yapıp mı diğer hesaba girmeliyim?

Son düzenleme:
Android'de iki Google hesabı aynı anda bağlı, biri Birleşik Krallık diğeri Türkiye. Sallıyorum Discord indirmek istediğimde tek tıkla UK hesabına geçip yüklüyorum, ucuza bir uygulama satın almak istediğimde Türkiye hesabına geçip alıyorum. Müthiş bir esneklik. Aynısı Apple'da yok sanırım.