m1e24 Uzman Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 15 21 Aralık 2024 #1 iOS 18.2 sürümünde App Store'den Discord indirmek için Fransa'ya çektim. İndirdikten sonra geri ülkeyi değiştiremiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
iOS 18.2 sürümünde App Store'den Discord indirmek için Fransa'ya çektim. İndirdikten sonra geri ülkeyi değiştiremiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 21 Aralık 2024 #2 Tam olarak nasıl değiştiremiyorsunuz, hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS m1e24 Uzman Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 15 21 Aralık 2024 #3 EsatKa dedi: Tam olarak nasıl değiştiremiyorsunuz, hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Region kısmı gri tıklanamaz olarak gözüküyor. Sorunu App Store'ye yeni Apple hesabı açmakla çözdüm. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Tam olarak nasıl değiştiremiyorsunuz, hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Region kısmı gri tıklanamaz olarak gözüküyor. Sorunu App Store'ye yeni Apple hesabı açmakla çözdüm.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 21 Aralık 2024 #4 m1e24 dedi: Region kısmı gri tıklanamaz olarak gözüküyor. Sorunu App Store'ye yeni Apple hesabı açmakla çözdüm. Genişletmek için tıkla... Yeni Apple hesabı açmanıza gerek yok aslında. Telefonunuzun ayarlarındaki bölge neresi? Artı 0 Eksi
m1e24 dedi: Region kısmı gri tıklanamaz olarak gözüküyor. Sorunu App Store'ye yeni Apple hesabı açmakla çözdüm. Genişletmek için tıkla... Yeni Apple hesabı açmanıza gerek yok aslında. Telefonunuzun ayarlarındaki bölge neresi?
KS KS m1e24 Uzman Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 15 21 Aralık 2024 #5 EsatKa dedi: Yeni Apple hesabı açmanıza gerek yok aslında. Telefonunuzun ayarlarındaki bölge neresi? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda Türkiye fakat App Store'de Fransa'da kaldı. Hiçbir şekilde tıklanmıyor. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Yeni Apple hesabı açmanıza gerek yok aslında. Telefonunuzun ayarlarındaki bölge neresi? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda Türkiye fakat App Store'de Fransa'da kaldı. Hiçbir şekilde tıklanmıyor.