Elektronik Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü 599 TL

799'dan almistim 2 gun once.
"Bu ürünü en son 06 10 2026 tarihinde satın aldınız"
Bu uzdu Bugunku Starbucks kahvesini bedavaya getirebilirdim.

799'dan almistim 2 gun once.
"Bu ürünü en son 06 10 2026 tarihinde satın aldınız"
Bu uzdu Bugunku Starbucks kahvesini bedavaya getirebilirdim.
Aldığınız yer daha ucuzunu bulduğunuzda farkı iade ediyorsa deneyin derim.

Aldığınız yer daha ucuzunu bulduğunuzda farkı iade ediyorsa deneyin derim.
XXXX numaralı Amazon.com.tr siparişiniz için bizimle iletişime geçtiniz. Ürünüz festival kampanyasında bir üründür ürün için indiriminiz 25 ekim tarihinde aradaki fark otomatik tarafınıza yansıtılacaktır.

Oley be

Bu fiyat gayet iyi. Apple Store bu ürünlerine de zam yaptı. Kendi mağazasında şu anda 1.149 TL.

Bence Amazon, Apple'ın dinamik 60-40 W adaptörünü de satmalı. Onun fiyatı çok uçuk, Amazon onu daha ucuza satar.

Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam.

Spigen'in tek odak noktası aksesuar üretmek o işte de çok iyiler asıl 50-100k verdiğim telefonlara Spigen adaptör alırım ben. Aslında hepsi güvenilir ama olaya sağlamlık açısından bakmak lazım ki Spigen bence çok daha sağlam.

Bence orijinal en faydalısı, Apple da aksesuar konusunda çok iyi. Adamlar kabloya bile güncelleme getiriyor. Telefonla en iyi senkronize olacak orijinal her ürün. Spigen de iyi ama ekran koruyucum da Spigen.

Bu adaptorlerin hepsinde gerekli sertifikalar var zaten boyle dusunenler oldugu icin 20W adaptore sacma sapan fiyatlar cekebiliyor iste Apple. Orjinal adaptor sihirli bir sekilde daha iyi elektrik aktarmiyor. Hatta Spigen - Anker gibi markalarin adaptorlerinde daha fazla teknoloji bulunuyor. Ben yaklasik 5-6 yildir iPhone - iPad ve MacBook cihazlarimda orjinal adaptor kullanmiyorum. Hem cok pahalilar hem de gereksiz buyukler. 1 kere sorun yasamadim bu zamana kadar ve yasaman da mumkun degil zaten bu urunlere uygun uretiliyor o adaptorler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…