XXXX numaralı Amazon.com.tr siparişiniz için bizimle iletişime geçtiniz. Ürünüz festival kampanyasında bir üründür ürün için indiriminiz 25 ekim tarihinde aradaki fark otomatik tarafınıza yansıtılacaktır.
Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam. O paraları telefona verip adaptöre 1K vermemek de ayrı kafa onu saymıyorum zaten. Spigen'e de kötü demiyorum bu arada kendim de kullanıyorum Android cihazlarımda. Ama IPhone'da daha farklı olaylar ondan orijinal kullanırım.
Spigen'in tek odak noktası aksesuar üretmek o işte de çok iyiler asıl 50-100k verdiğim telefonlara Spigen adaptör alırım ben. Aslında hepsi güvenilir ama olaya sağlamlık açısından bakmak lazım ki Spigen bence çok daha sağlam.
Spigen'in tek odak noktası aksesuar üretmek o işte de çok iyiler asıl 50-100k verdiğim telefonlara Spigen adaptör alırım ben. Aslında hepsi güvenilir ama olaya sağlamlık açısından bakmak lazım ki Spigen bence çok daha sağlam.
Bence orijinal en faydalısı, Apple da aksesuar konusunda çok iyi. Adamlar kabloya bile güncelleme getiriyor. Telefonla en iyi senkronize olacak orijinal her ürün. Spigen de iyi ama ekran koruyucum da Spigen.
Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam. O paraları telefona verip adaptöre 1K vermemek de ayrı kafa onu saymıyorum zaten. Spigen'e de kötü demiyorum bu arada kendim de kullanıyorum Android cihazlarımda. Ama IPhone'da daha farklı olaylar ondan orijinal kullanırım.
Bu adaptorlerin hepsinde gerekli sertifikalar var zaten boyle dusunenler oldugu icin 20W adaptore sacma sapan fiyatlar cekebiliyor iste Apple. Orjinal adaptor sihirli bir sekilde daha iyi elektrik aktarmiyor. Hatta Spigen - Anker gibi markalarin adaptorlerinde daha fazla teknoloji bulunuyor. Ben yaklasik 5-6 yildir iPhone - iPad ve MacBook cihazlarimda orjinal adaptor kullanmiyorum. Hem cok pahalilar hem de gereksiz buyukler. 1 kere sorun yasamadim bu zamana kadar ve yasaman da mumkun degil zaten bu urunlere uygun uretiliyor o adaptorler.