Orijinal ürün; satıcı ve gönderici resmi Amazon.
Değerlendirmek isterseniz:
Değerlendirmek isterseniz:
Bugunku Starbucks kahvesini bedavaya getirebilirdim.Aldığınız yer daha ucuzunu bulduğunuzda farkı iade ediyorsa deneyin derim.799'dan almistim 2 gun once.
"Bu ürünü en son 06 10 2026 tarihinde satın aldınız"
Bu uzduBugunku Starbucks kahvesini bedavaya getirebilirdim.
XXXX numaralı Amazon.com.tr siparişiniz için bizimle iletişime geçtiniz. Ürünüz festival kampanyasında bir üründür ürün için indiriminiz 25 ekim tarihinde aradaki fark otomatik tarafınıza yansıtılacaktır.Aldığınız yer daha ucuzunu bulduğunuzda farkı iade ediyorsa deneyin derim.

Orijinal adaptor almayin hangi markanin olursa olsun hepsi cok kazik oluyor. Bu fiyata 47W Spigen alabiliyorsun.
Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam.
Spigen'in tek odak noktası aksesuar üretmek o işte de çok iyiler asıl 50-100k verdiğim telefonlara Spigen adaptör alırım ben. Aslında hepsi güvenilir ama olaya sağlamlık açısından bakmak lazım ki Spigen bence çok daha sağlam.
Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam. O paraları telefona verip adaptöre 1K vermemek de ayrı kafa onu saymıyorum zaten. Spigen'e de kötü demiyorum bu arada kendim de kullanıyorum Android cihazlarımda. Ama IPhone'da daha farklı olaylar ondan orijinal kullanırım.