Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam. O paraları telefona verip adaptöre 1K vermemek de ayrı kafa onu saymıyorum zaten. Spigen'e de kötü demiyorum bu arada kendim de kullanıyorum Android cihazlarımda. Ama IPhone'da daha farklı olaylar ondan orijinal kullanırım.
iPhone'da farklı olan olaylar neymiş açıklar mısınız?

iOS olması yeter. İstersen 20W Spigen'le de şarj edip test yapayım farkı atayım sana.

iOS bir sarj protokolu mu? Pek cok telefonun belirli sarj protokolleri oluyor bu adaptorler de bunlara uygun yapiliyor. iPhone icin bu firmalar MFi lisansi aliyor, Samsung icin PPS lisansi aliyor. Bu lisanslar da markalarin kendisinden aliniyor zaten sen mesela iPhone veya Samsung icin uyumlu adaptor uretmeden MFi veya PPS lisansi alamazsin.

Apple da aksesuar konusunda çok iyi. Adamlar kabloya bile güncelleme getiriyor. Telefonla en iyi senkronize olacak orijinal her ürün
Hocam güncelleme diyorsun da tek görevi veriyi ve elektriği iletmek olan bir kabloya ne gibi bir yenilik gelmesini bekliyorsun? Sen kabloyu güncelledin de ne değişti daha mı az ısınıyor daha mı hızlı şarj ediyor ne yani? Merdiven altı üretim replika DualSense'i bile şarj eden Apple kablosu güncelleme alsa ne olur almasa ne olur her bulduğu cihaza güç veren basit bir kablo abartmayın bu kadar.

Ha bir de en hızlı sararan kablo da Apple'ın kablosu onu da belirteyim dış kauçuğu çok dandik.

iOS olması yeter. İstersen 20W Spigen'le de şarj edip test yapayım farkı atayım sana.
İkisi de iPhone'u aynı akım ve amper değerlerinde şarj edecek ve hiç bir değişiklik olmayacak çünkü Spigen gibi üst düzey aksesuar üreticileri zaten tüm cihazlar ile uyumluluğu sağlamak için adaptörleri ona göre üretip ona göre sertifikaları sağlıyorlar.