Makaleler
5
Apple, 2025 Yılı 2. Çeyreğinde 95.4 Milyar Dolar Gelir Elde Ettiğini Açıkladı

Apple, 2025 mali yılının ikinci çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, yılın bu döneminde toplam 95.4 milyar dolar gelir elde ettiğini paylaştı. Açıklanan bu rakam, geçen yılın aynı döneminde bildirilen 90.75 milyar dolarlık geliri geride bıraktı. Apple, iPhone Satışları ve Hizmet Gelirlerini Yükseltmeyi Başardı Wall Street’in 94.68 milyar dolarık beklentisine yaklaşmayı başaran Apple’ın ürün gruplarına…

Devamını Oku: Apple, 2025 Yılı 2. Çeyreğinde 95.4 Milyar Dolar Gelir Elde Ettiğini Açıkladı
Kaynak: Techolay

%20'si şarj adaptörünü çıkardı diyedir. Bizim Apple fanboyları da çevrecilik diye yutuyor.
Samsung’unuz da aynı şeyi yapıyor. Sanırsın adaptör, kulaklık her şey var kutusunda. Sadece algısınız yemin ediyorum. Çamur at izi kalsın. Bu arada evet, çevrecilik. Bunun ne kadar önemli olduğunun farkında mısın? Teknolojik çöplüklerin dünyada ne hale geldiğinin farkında mısın? Birazcık bilgin olsun.

Bu satış rakamları da Apple’ın batıp bittiğini söyleyenlere kapak oğlu kapak olsun. Kutlu yürüyüş devam ediyor. İnsanlar kalitenin arkasında duruyor.

Foxconn, Samsung, LG, boe, Pegatron, wistron ve compal electronics sağ olsun.
Yani? Şu anda A’dan Z’ye kendisi her parçayı üreten bir şirket var mı da bu saçma argümanla güya Apple’ı küçültmeye çalışıyorsun? Apple demek ki öyle erdemli bir firma ki iyinin hakkını teslim etmeyi biliyor derim ben buna senin tam aksine.

Ancak, nasıl ki Intel’den kurtulup M işlemciler çıktıysa, nasıl ki Qualcomm’dan sıyrılıp da kendi başarılı modemlerini üretmeye başladıysa yavaş yavaş bu saydığın markalardan da çıkacaktır.

Bu deli saçması itibarsızlaştırma çaban %100 akıldan uzak. Google bile Apple’a her sene havadan 20 milyar dolar para ödüyor. Yeter ki varsayılan arama motoru olsun diye. 😁 Herkes Apple ile çalışmak için sıraya girer.

Yani? Şu anda A'dan Z'ye kendisi her parçayı üreten bir şirket var mı da bu saçma argümanla güya Apple'ı küçültmeye çalışıyorsun? Apple demek ki öyle erdemli bir firma ki iyinin hakkını teslim etmeyi biliyor derim ben buna senin tam aksine.

Ancak, nasıl ki Intel'den kurtulup m işlemciler çıktıysa, nasıl ki Qualcomm'dan sıyrılıp da kendi başarılı modemlerini üretmeye başladıysa yavaş yavaş bu saydığın markalardan da çıkacaktır.

Bu deli saçması itibarsızlaştırma çaban %100 akıldan uzak. Google bile Apple'a her sene havadan 20 milyar dolar para ödüyor. Yeter ki varsayılan arama motoru olsun diye. 😁 herkes Apple ile çalışmak için sıraya girer.

Tonlarca Apple ürün kullandım öyle dediğin gibi kaliteli falan değiller kendi fiyat segmentindeki rakip ürünlerle aşağı yukarı aynılar. Güncelde laf ettirmeyeceğim tek Apple ürünü olarak MacBook ve iPad Pro derim. Bu arada Google para kazandığı için para ödüyor. Samsung fanı falanda değilim 3 yıldır Samsung da Apple da aynı sensörleri cilalayıp sunuyor 17 veya S26 serisinde o sensörler değişmezse pazar payı kaybedecekler. Apple artık vergiden dolayı boe, pegatron, wistron ve compal electronics ile çalışmayacak daha da kötü üretim süreci olan markalarla çalışacak.

Samsung’unuz da aynı şeyi yapıyor. Sanırsın adaptör, kulaklık her şey var kutusunda. Sadece algısınız yemin ediyorum. Çamur at izi kalsın.
Ben Samsung'u da boykotluyorum şarj adaptörü çıkmıyor diye. 👍

Bu arada evet, çevrecilik. Bunun ne kadar önemli olduğunun farkında mısın? Teknolojik çöplüklerin dünyada ne hale geldiğinin farkında mısın? Birazcık bilgin olsun.
Yine de gidip o adaptörü satın alıyorsun. O adaptör için kaynak harcanmıyor mu sence?
Bu kadar düşünüyorsa çöpü azaltmanın başka yolları da var. Kendi azaltmak yerine sen azalt istiyor ve bunun için senden ekstra para alıyor. Bunu bile anlayamayacaksan başka bir şey demiyorum sana.