1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, her yere baktım ancak gerçekten hiçbir yerde alarmı bu seferlik atla gibi bir tuş bulamadım. Sabahları saatim Apple Watch'um sürekli alarm çalıyor, tatil boyunca çalmasına gerek yok.

iPhone'umda ayarlardan ve Apple Watch'umdan uyku uygulamasına ve saat uygulamasına bakıyorum ancak buna dair hiçbir şey bulamıyorum.

Tatilde sonra açmayı unuturum diye boşa kapatıp da sonra açmak istemiyorum, ne yapabilirim? Gerçekten inanılmaz.

Eğer gerçekten yoksa bu adamlar gerçekten çok çok geriden geliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece "Uyku | Uyanma Zamanı" başlığı altındaki alarmda "Yalnızca Bir Sonraki Alarmı Değiştir" seçeneği var. Normal bir alarmda yinele özelliğinden istediğiniz gün alarmın siz manuel olarak etkinleştirmeden aktif hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Alarmı Düzenle bölümünde Yinele başlığı altında alarmın çalmamasını istediğiniz günleri seçebilirsiniz. Veyahut alarmın çalmasını istemediğiniz günlerde kapatabilirsiniz.

Alarm kurarken “Yinele” diyerek alarmın çalacağı günleri seçebilirsin.

IMG_0350.webp

Gerçekten inanılmaz.

Eğer gerçekten yoksa bu adamlar gerçekten çok çok geriden geliyorlar.
🤣

Vallahi komiksin.

Alarm kurarken “Yinele” diyerek alarmın çalacağı günleri seçebilirsin.

Eki Görüntüle 116738

🤣

Vallahi komiksin.
Bu ne? Ben hafta içi alarmıma dokunmak istemiyorum, bugünlük atlamak istiyordum.

Öyle bir tuş göremeyince mecbur alarmı tamamen kapattım, buna hiç gerek yoktu aslında.

Koskoca Apple oraya bugünlük atma butonu koyamıyor mu? Ben alarmı atlamak istiyorum, siz bana hangi gün çalacak onu ayarladığımız kısmı atıyorsunuz haykırdım 😀

Ben sürekli alarmı kapa aç yapmak zorunda mıyım o gün geç kalkacağımda? Haftasonları geç kalktığımdan o günlere kapalı zaten.
Alarmı Düzenle bölümünde Yinele başlığı altında alarmın çalmamasını istediğiniz günleri seçebilirsiniz. Veyahut alarmın çalmasını istemediğiniz günlerde kapatabilirsiniz.
Bugünlük atlamak istiyorum, normalde çalacak.

Sadece "Uyku | Uyanma Zamanı" başlığı altındaki alarmda "Yalnızca Bir Sonraki Alarmı Değiştir" seçeneği var. Normal bir alarmda yinele özelliğinden istediğiniz gün alarmın siz manuel olarak etkinleştirmeden aktif hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
Bu kadar zorlaştırmanın bir anlamı yoktu, mecbur alarmı sürekli kapatıp geri açmaya uğraşacağız bugünlük atla butonu olmadan.

Şimdi gereksizciler gelir, lütfen gelmeyin 😀 milattan önceki her telefonda vardı bu buton ben göremediğime çok şaşırdım.

Evet ben de yıllardır her güncelleme sonrası ilk hafta içi tatillerde falan ararım ama hiç bulamadım daha. Belki bu seneki güncellemede gelir artık :D

Bu ne? Ben hafta içi alarmıma dokunmak istemiyorum, bugünlük atlamak istiyordum.

Öyle bir tuş göremeyince mecbur alarmı tamamen kapattım, buna hiç gerek yoktu aslında.

Koskoca Apple oraya bugünlük atma butonu koyamıyor mu? Ben alarmı atlamak istiyorum, siz bana hangi gün çalacak onu ayarladığımız kısmı atıyorsunuz haykırdım 😀

Ben sürekli alarmı kapa aç yapmak zorunda mıyım o gün geç kalkacağımda? Haftasonları geç kalktığımdan o günlere kapalı zaten.

Bugünlük atlamak istiyorum, normalde çalacak.

Bu kadar zorlaştırmanın bir anlamı yoktu, mecbur alarmı sürekli kapatıp geri açmaya uğraşacağız bugünlük atla butonu olmadan.

Şimdi gereksizciler gelir, lütfen gelmeyin 😀 milattan önceki her telefonda vardı bu buton ben göremediğime çok şaşırdım.
Sen çok spesifik bir şey istiyorsun. Normal alarm rutininin dışına çıkan gün için evet, kapatıp açacaksın. Beğenmiyorsan iPhone 14 Pro Max’inden vazgeçip sana bu özelliği sağlayan başka telefonlara yönelebilirsin.

Bu foruma kayıt olduğum günden beri senin Android’le daha mutlu olacağını düşünüyorum. Sen bir iPhone kullanıcısı değilsin. Lütfen Android’e geç. Sana yalvarırım. Başımızın da etini yeme böyle antilik yapıp yapıp.

Zor geliyor değil mi 14 PM kalitesinden vazgeçmek? Alarm yüzünden telefon kötülüyor adam.

mecbur alarmı sürekli kapatıp geri açmaya uğraşacağız bugünlük atla butonu olmadan.
Aman paşam, çok uğraştırıcı oldu senin için. Kıyamam.

Sen çok spesifik bir şey istiyorsun. Normal alarm rutininin dışına çıkan gün için evet, kapatıp açacaksın. Beğenmiyorsan iPhone 14 Pro Max’inden vazgeçip sana bu özelliği sağlayan başka telefonlara yönelebilirsin.

Bu foruma kayıt olduğum günden beri senin Android’le daha mutlu olacağını düşünüyorum. Sen bir iPhone kullanıcısı değilsin. Lütfen Android’e geç. Sana yalvarırım. Başımızın da etini yeme böyle antilik yapıp yapıp.

Zor geliyor değil mi 14 PM kalitesinden vazgeçmek? Alarm yüzünden telefon kötülüyor adam.

Aman paşam, çok uğraştırıcı oldu senin için. Kıyamam.
Ben kendi düşüncelerimi söylüyorum ve gerçekten mantıklı düşünen biri için milattan önce kalma bir telefonda olan özelliği bu işletim sisteminde sunmamak Apple’ın tarihten ne kadar geri kaldığını gösterir. Ayrıca ne kullanıp kullanmayacağıma karar veren benim, sen kimsin? Benim eleştirilerim senin hayatını neden bu kadar etkiliyor da sanki bir marka kölesiymiş gibi yorumlar yapıyorsun?

Madem Apple kullanıcılarını düşündü ve sağ alta tek basmada kamera açabilecek bir kamera butonu koydu, bir zahmet şunu da eklesinler. Ayrıca o özelliğin deli gibi savunanlarındansın.

Bundan sonra olacakları hepimiz biliyoruz, yeni işletim sistemlerinde “İşte, iOS **! Diyecekler ve milattan önceki özellikleri yeniymiş gibi tanıtacaklar ve maalesef bu markanın kölesi olmuş insanlar bir kere bile eleştirmeden tatlarını çıkaracaklar. Bu insanlar umarım gerçek hayatta özel bir durumda haklarını aramıyorlardır çünkü bunu bu tür şeylerde zaten yapmıyorlar, komik olur. Birkaç yıldır bir çok çalıntı ve daha önce bilerek eklenmemiş işleri kolaylaştıran eklemedikleri özellikleri eklediler, bunda da bir ses çıkmıyorsa gerçekten bunda bir iş var demektir. Eleştiren insanların bir çoğu da Samsung fanboyu falan oluyor, bi onun bunun fanboyu olmadan duramıyorlar tabii ki.

Ben sadece bugünlük geç kalkacaksam, örneğin bugün işimde hastaysam ve geç kalkacaksam neden uyku modunda ekranda beliren küçük “Bugünlük atla” tuşuna basıp geçemiyorum?
Ben uyuyacağım, neden oradan işte alarmı kapatıp tekrar açmak zorundayım?

O zaman dünyada bir sürü yazılım dili var, olmasaydı? Başka versiyonları çıkmasaydı? Hatta 0 ve 1’lerden oluşan formatta kalsaydık?
Gerçekten saçmalıyorsunuz ya.

Merak etmeyin insanlar sizin gibi dolandırılmaya düşkün değil. Ben telefonumu kendi paramla almadım, bana geçti.
Sen bu iOS çöplüğünde yaşamaya devam et, ben ilerde buna dair bir şeyler yapacağım.