Ve bana bunu kolayca diğer işletim sistemleri gibi sağlayamayan çöpten bir işletim sistemi var.
Kısıtlamalarla dolu eksik bir işletim sistemiyle bir ömür yaşamakla devam size 👏
Ama sana sağladığı onlarca diğer telefondan ve ekosistemlerden farklı özellik, kolaylık, sağlamlık, ekran, stabilite, bütünlük, minimalite, dayanıklılık, kamera, erişilebilirlik ve daha sayamayacağım pek çok şey var. Milattan önce telefonlar seni bekliyor, lütfen onlardan birini al. Alarmını kolayca atlayabilirsin.

Sen hala yok Apple Watch falan ekosistemini güçlendirme derdindesin. Bir sonraki telefonunun da yine bir iPhone olacağını forumda açıkça beyan etmiştin. Neyin peşindesin takiyyeci? Apple kalitesinden vazgeçmek zor geliyor tabii.

Bunun yerine alarmı kalıcı olarak kapatıp tatilin bittiği güne (pazara) anımsatıcı koyup anımastıcıya alarmı aç yazabilirsin. Böylece her gün bu günlük atla butonuna basmak zorunda kalmazsın.

Bunun yerine alarmı kalıcı olarak kapatıp tatilin bittiği güne (pazara) anımsatıcı koyup anımastıcıya alarmı aç yazabilirsin. Böylece her gün bu günlük atla butonuna basmak zorunda kalmazsın.
Güzel bilgi teşekkür ederim.

Sen hala yok Apple Watch falan ekosistemini güçlendirme derdindesin. Bir sonraki telefonunun da yine bir iPhone olacağını forumda açıkça beyan etmiştin. Neyin peşindesin takiyyeci? Apple kalitesinden vazgeçmek zor geliyor tabii.
Öyle bir şey belirttiğimi hatırlamıyorum ama cidden belirttiysem atabilirsiniz. Ben bana uygun olanı falan alırım, öyle bir takıntım yok.
Ne yapacağım belli olmaz.