Makaleler
5
1743444390_apple-intelligence-ios-18.4.jpg

Apple, iPhone kullanıcıları için iOS 18.4 ve iPad kullanıcıları için iPadOS 18.4 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme yeni yapay zeka özellikleri, Apple News yenilikleri, yeni emojiler, CarPlay değişiklikleri ve farklı bir sürü yenilikle geliyor. Apple, iOS 18.4 Güncellemesi ile Neleri Değiştirdi? Apple Intelligence (Tüm iPhone 16 modelleri, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max) Apple Vision…

Devamını Oku: Apple, iOS 18.4 Güncellemesini Yayınladı
Kaynak: Techolay

Şu AirPods'larda pop-up ekran çıkmama sorununu hala düzeltememişler, düzeltilmiştir diye iOS 18.2'den geçtim ancak hayal kırıklığına uğradım. Bildirim merkezinde bildirimlerin üst üste binmesi, kaybolması, bir anda belirmesi gibi saçma sapan ve iOS 16'dan beri var olan hatayı sonunda düzeltmişler gibi duruyor. Apple Müzik'te uygulamayı arka plana attıktan sonra tekrar girince şarkı sözleri bi' iç içe geçer gibi falan oluyor sonra düzeliyor, bu iOS 18.2'de yoktu. Cihaz yeni güncellendiği için mi emin değilim ancak şu anda iOS 18.2'ye göre oldukça yavaş ve hantal. Uygulama açılış süreleri çok uzadı. iOS 18.2'den gayet memnundum ve iPhone 11'de geçmeye değer bir fark göremedim.