İşin daha üzücü kısmı, insanlar o kadar kölesi haline geldi ki diğer markalar da aynı hareketleri yapmaya başladı. En basitinden Samsung mesela, gerek tasarımda, gerek fiyatlandırmada, hatta bazen de inovasyonda Applevari hareket etmeye başladı. Neden peki? Çünkü köle kitleyi bu hareketlerle çekiyor, öyle para kazanabiliyor onlardan. Eski rakamlı S dönemindeki gibi devam etse hiçbir elmacıyı çekemez kendine.

Hayır, değil. Hahaha atıp kaçmak, trollük göstergesidir. Böyle bir muameleyi benim dışımda başkalarına da yapıyorsanız Apple'ı vatanınızı savunur gibi savunuyorsunuz anlaşılan.
Profilimdeki entrylere bakabilirsin, hepsi açık :rofl: :rofl: Öyle bir amaç misyon edinmedim kendime. Bence sen biraz takıntılı, hassas ve kırılgan birisin. Ayrıca yargıladığınız şeyi kendiniz yapınca aynı şeyi yapmamış sayılmyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sen biraz takıntılı, hassas ve kırılgan birisin.
Hayır, değilim.
Bakabilirsin profilimdeki entrylere hepsi açık. :rofl: :rofl:
Öyle bir amaç misyon edinmedim kendime.
Attığınız ifadelerin yarısından fazlası hahaha'lardan oluşuyor. Peki, siz illa da konuşmayacaksanız birilerini konuşturmamın manası yok. Zamanında Apple fanboylarıyla tartışarak çok büyük bir hataya düştüm. Bu sefer böyle bir şey yapıp zamanımı boşa harcayamam, iyi sosyaller.

Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz da böyle şeylere takıyorsunuz anlamıyorum. Hayatınızda hiçbir sorun yok da canınız sıkıldığı için takacak bir şey arıyorsunuz herhalde. Birisi bir şeyi niye aldığını açıklamak zorunda değil, tercihleri başka olan da başkasının kendi parasıyla yaptığı tercihini kötülemek zorunda değil.

Attığınız ifadelerin yarısından fazlası hahaha'lardan oluşuyor. Peki. Siz illa da konuşmayacaksanız birilerini konuşturmamın manası yok. Zamanında Apple fanboylarıyla tartışarak çok büyük bir hataya düştüm. Bu sefer böyle bir şey yapıp zamanımı boşa harcayamam, iyi sosyaller.
Gülmeye takılmak bu forumda gelenek haline geldiyse söyleyin yöneticilere kaldırsınlar o emojiyi biz de kullanmayalım madem. :rofl: :rofl:

Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz da böyle şeylere takıyorsunuz anlamıyorum. Hayatınızda hiçbir sorun yok da canınız sıkıldığı için takacak bir şey arıyorsunuz herhalde. Birisi bir şeyi niye aldığını açıklamak zorunda değil, tercihleri başka olanın da başkasının kendi parasıyla yaptığı tercihini kötülemek zorunda değil.
O kadar haklısın ki hocam.

Hala beni bir safta tutup yafta yapıştırmaya çalışıyorsunuz. Ben herhangi bir ürün veya marka savunmadım.

Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz da böyle şeylere takıyorsunuz anlamıyorum. Hayatınızda hiçbir sorun yok da canınız sıkıldığı için takacak bir şey arıyorsunuz herhalde. Birisi bir şeyi niye aldığını açıklamak zorunda değil, tercihleri başka olan da başkasının kendi parasıyla yaptığı tercihini kötülemek zorunda değil.

Samsung postlarına fakir postu deyip Apple'a zengin dediği için yazmıştım adama. Pahalılığı herhalde en iyi şey zannediyor, nedense her zenginin elinde en lüks şeyler yerine işini görecek şeyler var. İnsanlar zenginliğin pahalılık olduğu düşüncesinde oysaki gerçekten zengin olan birisi zengin olduğunu belli etmez ve ihtiyacını gideren şeyleri alır. Önüne gelene de fakirsin cart curt gibi ezikçe laflar kullanmaz. Dayısı veya babası gidip kredi ile iPhone 13'ü anca alıyor gelip Samsung alanlara fakir diyor.

Ayrıca ben arkadaşın neden iPhone satın aldığını açıklamasını istemedim.

Fikrini anlatmak ne zamandan beri takmak oldu? Ne Apple, ne Apple kullanıcıları, ne de insanların Apple alması tek kelimeyle malum yerimde değil, ne isterlerse yapsınlar. Ancak fikrim de bu, bununla alakalı konu açılmış, yazıyorum ben de. Konudaki diğer kişiler de çok farklı değillerdir.

Ha şöyle bir kısmı olduğu doğru, geliyor foruma garibanın teki, belki de zar zor ayarlamış 30 bütçeyi -ki 30 dediğimiz şey neredeyse 2 asgari ücret şu anda- tavsiye istiyor. Biz adama S23-S24-Honor 200-200 Pro gibi gibi telefonlar öneriyoruz, sonra geliyor o kutsal kişi, "aPpLe aL aFyOn 11!!1!1!" diye konuya giriyor, bazen de maalesef ikna ediyor yok uzun ömürlü yok stabil yok kamera yok bilmem ne diye diye, olan garibanın parasına oluyor. Onu da yine taktığından değil de, üzülüyor insan çünkü parayı saya saya haftalarca bakıp hesaplayıp almak nasıl bir duygu biliyorsun.
Bir de adama niye aldın demiyoruz zaten, adama onu aldırmaya çalışana kafan mı güzel diyoruz :D